Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

EKSKUZIVNO GOSTOVANJE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Premijera emisije “Vatreno krštenje! Godinama ĆUTAO “Nevin sam robijao zbog MAJKE!” Obrušio se na Cara i Aleksandru “Imam svedoka koji ju je platio”

Objavio: RHT
15/09/2023 11:58 AM

U premijernom izdanju emisije “Vatreno krštenje” autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić na Hype televiziji koja će se emitovati svake subote u 18h, voditeljke su  kao prvog gosta dočekale Kristijana Golubovića.

Foto: HYPETV

Golubović je šokirao otkrivši do sada nepoznate detalje iz svog života.
Golubović je konačno priznao ko je osoba zbog koje je on dobio zatvorsku kaznu, a kako je godinama tvrdio, bio je nevino osuđen.
Pored toga, Kristijan je otvoreno govorio o krađi pelena, kockanju, prestanku saradnje sa televizijom Pink uz priznanje da smatra da ga je čelnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, “prodao”.

Golubović je šokirao otkrivši tajne iz podzemlja, pa progovorio i o prevarama o kojima se ćuti, a vezane su za najpoznatije  estradne ličnosti poput Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: HYPETV

Kristijan je žestoko udario na pobednicu jednog rijalitija, pa šokirao kada je izneo informaciju da se Aleksandra Nikolić bavila najstarijim zanatom, te da on ima svedoka i dokaze da se to utvrdi i na sudu, ukoliko dođe do toga.

Kako je nedavno odjeknula vest da je Zvezdana Slavnića, Golubović pozvao na obračun u intervjuu sa Hype.rs, Kristijan je otkrio suštinu njihovog sukoba.
U bombastičnoj rubrici “Vatrena stihija”, Kristijan je suočen sa pet brzih pitanja, a zbog poslednjeg je prekinuo emisiju, pritiskom na “sigurni” taster.
Na koje pitanje Kristijan nije želeo da da odgovor, a šta je sve priznao, saznajte u subotu u 18h, na televiziji Hype u premijernom izdanju emisije “Vatreno krštenje”.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner