Background adbanner
Background adbanner

Ekskluzivno za HAJPOVANJE Tara Simov – “Otišao voz, što bi se reklo”! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/05/2021 1:00 PM

Zadrugarka Tara Simov je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija, a činila je sve kako bi svom dečku Nenadu Aleksiću Ša stavila do znanja da ga nestrpljivo čeka. Pre nekoliko dana bila je gost u našoj emisiji ,,Hajpovanje“ gde je sa sigurnošću tvrdila da je Ša nikada neće ostaviti.

Foto:Printscreen YT

Međutim, Nenad je na iznenađenje mnogih javno saopštio da ne želi da bude sa njom zbog glasina o njenom neverstvu i dao joj blagoslov da može da nastavi sa svojim životom, što je Taru duboko uznemirilo i razočaralo.
Ona se povodom ove situacije oglasila za naš portal, a nije sakrila koliko je zgrožena Nenadovim postupkom.
“Jedina izjava koju imam jeste da svako bira šta će da radi u svom životu, a da je on izabrao da veruje svima, najviše raznim “rovcima” koji izmišljaju teorije zavere, a ne svojoj devojci koju tvrdi da voli, tako da… Otišao voz, što bi se reklo…”

Podsetimo, Tara i Ša su u rijlitiju ostvarili emotivnu vezu, zbog koje je on odlučio da se razvede nakon 7 godina braka od supruge Ivane Aleksić. Zbog toga su naišli na veliku osudu javnosti, a šta će se u nastavku dešavati, preostaje da vidimo.

Podsetimo se šta je Tara pričala o Nenadu dva dana pre raskida:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x