Background adbanner
Background adbanner

Ekskluzivno za HAJPOVANJE Tara Simov – “Otišao voz, što bi se reklo”! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/05/2021 1:00 PM

Zadrugarka Tara Simov je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija, a činila je sve kako bi svom dečku Nenadu Aleksiću Ša stavila do znanja da ga nestrpljivo čeka. Pre nekoliko dana bila je gost u našoj emisiji ,,Hajpovanje“ gde je sa sigurnošću tvrdila da je Ša nikada neće ostaviti.

Foto:Printscreen YT

Međutim, Nenad je na iznenađenje mnogih javno saopštio da ne želi da bude sa njom zbog glasina o njenom neverstvu i dao joj blagoslov da može da nastavi sa svojim životom, što je Taru duboko uznemirilo i razočaralo.
Ona se povodom ove situacije oglasila za naš portal, a nije sakrila koliko je zgrožena Nenadovim postupkom.
“Jedina izjava koju imam jeste da svako bira šta će da radi u svom životu, a da je on izabrao da veruje svima, najviše raznim “rovcima” koji izmišljaju teorije zavere, a ne svojoj devojci koju tvrdi da voli, tako da… Otišao voz, što bi se reklo…”

Podsetimo, Tara i Ša su u rijlitiju ostvarili emotivnu vezu, zbog koje je on odlučio da se razvede nakon 7 godina braka od supruge Ivane Aleksić. Zbog toga su naišli na veliku osudu javnosti, a šta će se u nastavku dešavati, preostaje da vidimo.

Podsetimo se šta je Tara pričala o Nenadu dva dana pre raskida:

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x