Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE

EKSKLUZIVNO: Razvode se Melina i Haris Džinović!

Objavio: RHT
31/08/2023 3:43 PM

Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na brak nakon skoro 22 godina zajedničkog života, ekskluzivno saznaje Alo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako nam je otkrio izvor blizak supružnicima, Melina i Haris navodno su već duže vremena imali krizu u braku, zbog čega su često ulazili u verbalne rasprave. U jednom trenutku, dizajnerka je rešila da preseče i podnese zahtev za razvod, što je pevaču teško palo, ispričao je naš izvor.

– Melina i Haris su se venčali 2014., a kada su izgovorili sudbonosno „da“ već su imali ćerku Đinu i sina Kana, kao i 12 godina života pod zajedničkim krovom. Njihov odnos je savršeno funkcionisao do pre godinu i nešto dana, kada su supružnici počeli da se suočavaju sa ozbiljnom krizom u braku – rekao je naš izvor, i dodao da su oboje pokušali sve da spasu brak.

– U to vreme, Melina i Haris su gradili svoju vilu na Senjaku, i gotovo svu svoju energiju su uložili u to da njihov dom bude savršen. Tada nisu imali vremena da se bave svojim odnosom koji je počeo da se urušava, a koliko im je brak bio ugrožen, shavtili su tek kada su se uselili u vilu. Umesto da uživaju u svom novom domu sa porodicom, Melina i Haris su morali da se bave problemima koje su mesecima gurali pod tepih – rekao je naš izvor, i dodao da su neslaganja oko osnovnih životnih pitanja bila razlog njihovog razlaza.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Međutim, složili su se da pitanje njihovog razvoda ostane samo između njih. Nisu želeli da to izađe u javnost, ali su se dogovorili da nastave da gaje normalne odnose zbog dece. Melina se u jednom trenutku iselila iz vile na Senjaku, a Haris se nakon njenog odlaska požalio prijateljima da mu samoća teško pada. Priznao je da se nije nadao razvodu i da je verovao da će sve nesuglasice rešiti – rekao je na kraju naš izvor. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner