Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

EKSKLUZIVNO: Pronađeno još jedno skrovište mafijaškog šefa Mesine Denara!

Objavio: RHT
19/01/2023 9:27 AM

Italijanska policija pronašla je novo skrovište nedavno uhvaćenog šefa Kozaa Nostre, Mesine Denara.

Video printscreen

Reč je o još jednom stanu u sicilijanskom gradiću Kampobelo di Macara u kojem se nalazila skrivena soba koju su tamošnji mediji opisali kao bunker.

Nakon tri decenije skrivanja, begunac Denaro uhvaćen je u ponedeljak nakon što je otišao u bolnicu na lečenje od raka debelog creva.

Šef zastrašujuće sicilijanske mafije odveden je u zatvor visoke sigurnosti u L’Akvili.

Mesini Denaru suđeno je u njegovoj odsutnosti i osuđen je za desetine ubistava, uključujući pomaganje u planiranju, zajedno s drugim šefovima Koza Nostre, dva bombaška napada 1992. u kojima su ubijeni glavni tužioci protiv mafije.

Ta su ubistva navela Italiju da pooštri svoj obračun s sicilijanskim kriminalnim sindikatom.

Suočava se s višestrukim doživotnim zatvorskim kaznama koje bi trebao odslužiti u zatvoru s maksimalnim osiguranjem i pod posebno restriktivnim uslovima rezervisanima za vrhunske šefove organizovanog kriminala, prenosi JuroNjuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner