Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

EKSKLUZIVNO! PINK U HYPE TELEVIZIJI!

Objavio: RHT
19/04/2021 10:05 PM

Do sada je neviđeno da jedna televizija snima prilog o drugoj televiziji.

Naime, rporteri televizija Pink su gostovali u studiju televizije Hype gde su napravili ekskluzivne snimke o snimanju televizijske serije “Aviondžije”, “Veče sa Lukasom” kao i intervjue sa Lukasom i najeminentnijem frizerom Stevanom Radivojevićem.

Naravno u prostorijama Hype televizije se uvek čuje smeh, a celokupnu atmosferu su zabeležile kamere Pink televizije. Šta je Lukas odgovorio na pitanje da li podržava istopolne brakove i zašto je Saša Al Hamed sakrio stjuardese pogledajte u video-prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner