Background adbanner
Background adbanner

EKSKLUZIVNO: Ovako zvuči “HABIBI” demo nove pesme Ruže Rupić u izdanju “Hype-a” (VIDEO)

Objavio: RHT
28/06/2021 10:30 AM


Mlada pevačica Ruža Rupić objavila je na oduševljenje svojih fanova demo verziju nove pesme “Habibi“.

Jedna od prvih “Jutjub” zvezda u regionu već šest godina stabilno gradi ime u svetu muzike, a otkad je postala mlada nada “Hype” produkcije njena karijera popela se stepenicu bliže snu

koji je Ruža kao tinejdžerka zacrtala sebi kao cilj.

Ruza Rupic

Pesma “Habibi” osim egzotičnog imena sa sobom donosi jedan novi delić Ružine lićnosti koji potvrđuje raskoš talenta koji ova mlada devojka poseduje. U kombinacji sa autorom pesme Filipom Miletićem dobro poznatim hit mejkerom, te  menadžerskim osećajem za surovi kvalitet Saše Mirkovića koji se od nedavno bavi Ružinom karijerom apsolutno garantuje uspeh.

Poslušajte kako zvuči demo verzija pesme “Habibi”.

 

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x