Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

EKSKLUZIVNO: Lukas u krevetu sa golim ženama! (FOTO)

Objavio: RHT
24/01/2023 10:05 PM

Novo filmsko ostvarenje “Kafana na Balkanu” se snima na teritoriji cele bivše Juge, a trenutno je ekipa u Beogradu. Glavnu ulogu tumači poznati glumac Mladen Sovilj.

Foto: Hype production

Film “Kafana na Balkanu” je adaptacija knjige koju je objavio Aca Lukas “Ovo sam ja”. Knjiga je imala odličan odziv te je prodata u velikom tiražu, a sada se to sve prenosi na ekran.

“Kafana na Balkanu” je film koji će ostaviti trag u istoriji kinematografije, a mi vam sada predstavljamo prve kadrove iz pomenutog ostvarenja:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner