Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBRATITE PAŽNJU KADA SU TABLETE ZA MRŠAVLJENJE U PITANJU! Otkrivena jedna potencijalna nuspojava, ugrožava ovaj deo tela “GOLDENITO, MNOGO SI LJIGAV!” Luka Silni u “CarCastu sa VaVanom isprozivao njenog bivšeg momka: “Pozove ribe na rođendan i snima im…!”(FOTO, VIDEO) ŠPANIJA PRVI POLUFINALISTA EP! Merino zavio Nemce u crno OSIP OD ZNOJA ZNA DA NAPRAVI OGROMAN PROBLEM! Evo kako prepoznati da li je u pitanju nešto ozbiljnije STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Jedna osoba poginula, druga u kritičnom stanju! RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! U NEDELJU JE IVANJDAN! Veruje se da SUNCE STAJE TRI PUTA! Evo šta prijatelji mogu da urade na ovaj dan! Kako je Maja Marinković IZGLEDALA PRE 14 GODINA? Njen Taki podelio fotku, kakav ŠOK! (FOTO) NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR! Bivša ga optužila za nasilje, a na snazi je i dalje ZABRANA PRILASKA “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz izneo šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili “ZA NAS SU NAREDNIH ŠEST MESECI PRESUDNI” Aleksandar Vučić na svečanosti povodom početka predsedavanje Mađarske savetom EU HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da veruje šta je priznala, Jovanovićeva će doživeti nervni slom! Koliko je ostalo slobodnih mesta: JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) BIVŠA KUĆNA POMOĆNICA RASKRINKALA SEKU ALEKSIĆ I NJENOG MUŽA?! Evo zbog čega se nervirala! HITNO UPOZORENJE SVIMA KOJI SU U GRČKOJ! Nikako ne izlazite, opasno po život!

EKSKLUZIVNO! “KOZA MI JE BILA DRUGARICA, NISAM IMALA DRUŠTVO!” Milica Kemez otvorila dušu o PAKLENOM detinjstvu! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/06/2023 8:30 PM

U najnovijoj epizodi emisije „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina gostovala je popularna bivša rijaliti učesnica Milica Kemez.

Foto: HYPETV

Milica je u emisiji otkrila sve najintimnije delove svog života.

Otvorila je dušu o svom izuzetno teškom detinjstvu i odrastanju.

Foto: Hypetv

STEFAN: Koji je to momenat koji ćeš zaista pamtiti ceo život? A da nije šamar ili suza?

MILICA: Nešto lepo? Pamtim da sam uvek bila okružena životinja, obožavam ih, bile su mi igračke. Mazila sam ih, hranila, družila sam se sa njima. Imala sam jednu kozu svoju. Uvek je bilo vršnjačkog nasilja, pre je bilo i okrutnije. Ali to ne znači da trebaš biti okrutan kasnije u životu. Uvek su me ismejavali jer nemam original stvari, patike… Uvek sam se šalila i prikrivala koliko te stvari bole, da niko ne vidi.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner