Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša o odnosu sa majkom “Njen glavni savet bio je…” (VIDEO)

Objavio: RHT
19/11/2023 5:29 PM

Jelena Karleuša, gostujuću emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na televiziji Hype, govorila je o bezuslovnoj ljubavi koju je dobijala od mama Divne, velikoj podršci kao i savetima koje I dan danas pamti I primenjuje ih u životu:

FOTO: Hypetv

-Ta velika ljubav, kada je imaš pa onda kada je izgubiš je nešto što znaš da ceniš, i tek se onda prisećaš
svake reči, svakog gesta i oživljavaš to u sebi, i živiš po tim nekim savetima svojih roditelja u mom
slučaju moje majke, njen glavni savet koji mi je davala i kao mladoj devojci kada su krenuli problemi u
životu je rečenica „glavu gore sine“- počela je pevačica.

-Moj odnos sa Divnom mogu da objasnim kao bezuslovna, lavovska podrška svom detetu i vetar u
leđa, to je ono što svaka majka i svaki roditelj mora da pruži svom detetu, jer to je ljubav koja uliva apsolutno samopouzdanje detetu da raširi krila, to je ono što od nule pomaže čoveku da se izgradi. – nastavlja Jelena.

-Samopouzdanje je ključ izgradnje svakog uspeha, i tu je jako zaslužan roditelj. To je onaj
roditelj koji te bustuje lepim rečima, energijom, verom u tebe, koji ti govori „uprkos svemu“ TI. To je
bila moja Divna, zbog nje sam sam jaka žena, i borac, ona je bila moj stub!- završava Karleuša.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner