Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša: “MOTIVACIJA JE ČAROBNI ELIKSIR ZA USPEH! ONI KOJI ME NE VOLE U MENI NE SMEJU DA UBIJU LJUBAV!” (VIDEO)

Objavio: RHT
19/11/2023 5:00 PM

Muzička zvezda Jelena Karleuša gostovala je na Hype televiziji u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” i
tom prilikom objasnila da joj ljubav prema ljudima koji imaju veliko srce veoma pomaže, ali je
naglasila I da se lavovski bori sa onima koji je ne vole:

FOTO: Hypetv

„U ovom poslu potrebno je veliko srce, i debela koža jer na sve to moraš da razumeš ljude, moraš da
voliš ljude, jer ja radim posao za ljude, neki me vole neki me ne vole, ali baš ti koji me ne vole ne
smeju u meni da ubiju ljubav prema ljudima, i prema muzici i prema poslu, ne smem da budem gorka,
ne smem da upadnem u tu zamku, razočaranja, i te gorčine, jer ima mnogo onih koji vole i cene to što
ja radim”- rekla je pevačica pa nastavila:

-Međutim, i oni koji te ne vole prave jednu vrstu hajpa, jer zamislite da vas svi vole i da nemaju ništa
protiv, jer onda ulazimo u jednu učmalost, u jednu neinvetivnu atmosferu bez nečega što me tera da
se borim, da me svi vole i da je sve bajno ja ne bih imala motivaciju. Motivacija je za šoubiznis pored
istrajnosti, čarobni eliksir-završava Jelena.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner