Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša: “GREŠKE SU DOBRA STVAR U ŽIVOTU! OD KAJANJA NEMA PRETERANE VAJDE!” (VIDEO)

Objavio: RHT
19/11/2023 6:01 PM

Jelena Karleuša, gostujući u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na televiziji Hype, dotakla se svojih grešaka koje je pravila u životu, kao i da li živi po svojim ili tuđim pravilima:

FOTO: Hypetv

„Ono što je mene život naučio, je da od kajanja čovek nema neke preterane vajde, sem što ga to lično izjeda, sam sebe sputava u koraku dalje i nastavku života. Onda dolazimo do straha. Nigde ne piše da mi ne treba da grešimo jer ljudski je grešiti, učiti na greškama.”- počela je pevačica, i nastavila:

“Treba živeti život onako kako ti srce kaže, i ne gušiti sebe strahovima zbog nečega što vas je koštalo stresa i suza, jer nećemo imati hrabrosti za dalje. Greške su dobra stvar u životu, jer te ne nauče da ne grešiš više, nego da vidiš da ih možeš preživeti i ići dalje. Ja zbog greški nisam ni mudrija, ni bolja osoba, niti su me bilo šta naučile preterano sem da ćemo mi za nekih dvadeset, trideset godina biti samo neki ram slike na nečijem zidu, a za dvesta godina ni to, neće nas se ni sećati, živimo sada, onako kako mi želimo a ne onako kako bi drugi želeli.”- završava Jelena.

Ceo intervju pogledajte u nastavku

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner