Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša: “Atina i Nika znaju da mama nikad ne odustaje, već ustane i bori se!” (VIDEO)

Objavio: RHT
19/11/2023 6:30 PM

Muzička zvezda Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na Hype televiziji i
tom prilikom autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otkrila kako vaspitava svoje ćerke i u kolikoj meri
ih je uspela da sačuva od negativnih komentara:

FOTO: Hypetv

-Atinu i Niku pored toga što sam lepo vaspitala, kroz moju borbu i moj život, ja njima dajem puno životnih lekcija, a to je da jedna žena mora da bude borac! Moje ćeke su vrlo inteligentne devojčice, i one vide, one su i na društvenim mrežama, one sve prate i šta se piše, i šta se kaže, i šta se objavljuje o njihovoj mami.- počela je Jelena.

-Moja deca vide i sve ono ružno, što su svi mogli da vide i onu manje lepu stranu ovog posla, i mog života to su videla i moaj deca, ali isto tako vide i da mama ne odustaje, da mama nikada nije rekla ne mogu više, neću više, mama ustane i bori se. One posmatraju, više nego što ja njima govorim, jer imati za majku Jelenu Karleušu je životna lekcija, koju samo treba da gledaš i slušaš. Greške, sve su to lekcije, one i kroz moje greške vide šta treba, a šta ne. One mogu da vide i kada pogrešim, ali mogu i da vide kako se ustaje posle pada, to su sve lekcije. Ja moju decu ne držim pod staklenim zvonom, moja decu su svesna svega.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner