Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA POLIVA MLEKOM PUBLIKU I BACA IM SLADOLED U USTA! Haos na nastupu, umalo došlo do tuče! ŠOKANTNO! EVO DA LI STE ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM! Astrolozi otkrili, ovi znaci su najveći miljeni sudbine “LJUDI MOGU DA MI URADE NEŠTO LOŠE, ALI…” Otkriveno kako Dragana Mirković živi nakon razvoda IZNENADA UMRO GLUMAC STEFAN RADUSINOVIĆ! Preminuo u 47. godini, kolege neutešne NAŠA POZNATA VODITELJKA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Procurili skandalozni detalji, evo šta je radila nakon snimanja emisija HYPE SAZNAJE! OGROMAN POŽAR NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Deset vatrogasnih vozila, vatra “guta” sve pred sobom, STRAVIČNO! Plaćeni ub*ca Predrag Ratković bio je član obezbeđenja Darka Lazića, član je grupe Mirse Švicarca VEČERAS NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANELI AHMIĆ! Oglasila se ova osoba i poručila da će je UNIŠTITI SKINULA SE VOJAŽEVA DEVOJKA I POKAZALA INTIMU! Nikad vreliji kadrovi, reper će doživeti slom kada vidi! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? “ŽELIM U LOS ANĐELES” Novak Đoković nakon pobede: “Ovo je moj najveći uspeh u karijeri” MILENA RADULOVIĆ U SUZAMA! Oglasila se javno i otkrila razlog MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno

EKSKLUZIVNO! Stefan Karić opleo po Anđelu i Aniti! ,, Anđelo je ciljano ušao u rijaliti!”

Objavio: RHT
21/02/2024 4:30 PM

EKSKLUZIVNO!

EKSKLUZIVNO!
Foto: Hypetv/ATA

Ekipa Hype televizije razgovarala je sa Stefanom Karićem na razne aktuelne teme.

Kako je poznato da je Stefan dobar prijatelj sa Matorom, nas je zanimalo kako gleda na ljubavni trougao Anita, Anđelo i Matora.

EKSKLUZIVNO!

-Jednostavno, mislim da nije zaslužila posle svega što je i pružila toj devojci i šta su one sve zajedno prošle. Ali, opet ne možemo ni da krivimo tu devojku jer ona jednostavno nije znala ni gde je ni šta je zapravo. Mislim, da Matora i dalje voli Anitu i da bi joj prešla preko svega, tu negde krivim Matoru. Ona od nas traži da budemo tu uz nju, ja da sam sada tamo i da se borim za nju i za neka njena prava mislim da bi ona prešla i preko svih tih mojih reči. Mislim da bi se pomirila tada sa Anitom, svi znamo kakva je Matora i ne možemo da se ljutimo na nju-rekao je Stefan.

Naime, mnogo se pričalo i pisalo da je Anita iskoristila Matoru finansijski, te nas je zanimalo kako on t komentariše:

-Da, iskreno mislim da je Anita imala par kikseva na samom početku u rijalitiju. Mislim da je Matora bila njoj odskočna daska. Negde mislim da je sve razočarala i iskoristila jako dobro. Anđelo je ciljano ušao u rijaliti da napadne Anitu i da je smuva. Nisam ni očekivao od njega da će ući u rijaliti! Anđelo je jako dobar rijaliti igrač-završio je Stefan.

Kako će se dalje situacija odvijati ostaje nam da saznamo.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner