Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Edita progovorila o svojim nesavršenostima na telu! “Imam veliko čelo, pa šta”!

Objavio: RHT
24/07/2021 11:35 AM

Pevačica Edita Aradinović oglasila se na Instagramu, gde je fanovima otvorila dušu i progovorila o životu, kao i o zahvalnosti na onome što imamo.

Edita Aradinović-Foto:Printscreen Instagram

Edita je na početku otkrila šta je shvatila do sada.

– Ono što sam shvatila iz sopstvenih storija jeste da sam nekad bila jako srećna i luda, sad sam samo luda. Šalim se, ova korona nas je potpuno poremetila i udaljila jedne od drugih… Ali bez obzira na okolnosti, treba da budemo srećni što smo zdravi, i privelegovani što smo uopšte ovde na ovoj planeti. Šaljimo joj lepe frekvencije sa najlepšim porukama! I sve vas volim!!! Sve je onako kako treba da bude – napisala je pevačica.

Aradinovićeva je u sledećem Insta storiju istakla da je bitno voleti sebe prvo uz svoj selfi u ogledalu.

– Što se savršenstva tiče i svih devojčica koje mi pišu, savršenstvo ne postoji… Treba da težimo da izgledamo što bolje i da zračimo kao prave žene voljene od sebe samih prvo – navela je ona, pa se osvrnula na svoj fizički izgled:

– Visoka sam 168 cm. Imam velika stopala i šake za svoju visinu, 39 broj nosim. Imam veliko čelo, i dalje me nervira moj nos, pa šta? Pa ništa kao smanji čelo.

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133