Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Edita Aradinović želi da postane jutjuberka!

Objavio: RHT
10/05/2021 4:00 PM

Nakon što je doživela veliki uspeh sa pesmama koje je izbacila prethodne dve godine, Edita je odlučila da sada započne i jutjubersku karijeru.

Edita Aradinović je ekskluzivno ispred naših kamera otkrila da se ona, kao i mnoge njene koleginice upušta u jutjuberske vode. Na nagovor okoline, ona je donela odluku da to bude njen novi poziv, kroz koji će pokušati još bolje da se približi svojoj publici. 

– Svi prijatelji i okolina su me već godinama unazad molili da se snimam i da ljudi vide u prirodi kakva sam. Jer, kada se upale kamere, ima tu neku vrstu odgovornosti, malo sam stegnuta i zatvorena možda, a ovako, s obzirom na to da je korona i viška je vremena… Tačnije, i nije baš za mene, radim non-stop, ali bih volela da sve to što radim snimim i da to bude zanimljivo i da imam tu neku interakciju. Nemam nastupe i fali mi ta interakcija sa ljudima.

Edita nam je takođe otkrila i kakve videe možemo očekivati od nje. 

– Ja bih volela da budu tematski, ali uglavnom sve očarava moja spontanost,  a ja ne bih volela da je izgubim i ne bih sada volela da taktiziram između spontanosti i neke organizacije. Videću kako će to da pliva, ja sam već nešto snimala, imam neke pilot videe – rekla je pevačica. 

S obzirom na to da se influenserka Dunja Jovanić proslavila najviše zbog vlogova, zanimalo nas je da li je gleda kao svoju najveću konkurenciju, kao i da li će svrgnuti sa trona najpopularnijeg jutjubera kod nas, Baku Praseta, sa kojim je i dobra drugarica. 

https://www.instagram.com/p/COsFmPKhCwR/

– Ma idemooo, Dunja, razumeš, sada sam ti ja konkurencija – našalila se pevačica, pa dodala: 

– Ja ću da budem Deda Prase. Teško ga je prestići, ne znam. nemojte mene to da pitate. 

– Ako budem bila prirodna, ja ću da krenem to da snimam. Ako ja sebe ne vidim da to radim iz srca, da to nije iskreno i spontano, nema šanse da će to ići – zaključila je ona.

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner