Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Edita Aradinović sve ŠOKIRALA! Više ne LIČI na sebe! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/05/2021 3:00 PM

Većina se slaže u jednom – da je u pitanju bivša pevačica grupe Ministarke, bilo im je jasno tek kad je progovorila. Na osnovu izgleda nikad ne bi pomislili da je gošća mlađa sestra Indi Aradinović.

Naime, Edita je izmenila skoro celo lice. Ona nikad nije krila da posećuje estetskog hirurga, ali niko nije očekivao da će se baš ovoliko promeniti. Osim manjih usana, koje ima već izvesni period otkako je izvadila silikone, ona sada ima i manji nos. Kako kaže, konačno je zadovoljna njegovim izgledom.

– Pre operacije nosa periodično sam bila zadovoljna svojim izgledom. Ali nisam bila do kraja zadovoljna, ma i sada nekad nisam, ali to je do ličnog osećaja iznutra. Shvatiš s godinama. Ali da, preporučujem devojkama da urade to ako to osećaju i žele. Ja nisam imala velik nos, imala sam kuku, bila sam Kapetan Kuka. Ljudi su obožavali moj stari nos i smatrali ga mojim zaštitnim znakom. A mene je nervirao, jer sam bila špicasta – napisala je na Instagramu odgovarajući na pitanja fanova. Ona je pre izvesnog vremena uklonila i mladež s lica, o čemu je pričala u “Kontra šouu”:

– Nije više bio estetski za gledanje. Nije mi bio lep, nije mi se dopadao. Rizikovala sam da nosim ožiljak, koji je opet lepši od mladeža.

Prema komentarima onih koji su je videli, Edita je operisala i jagodice, koje su sada izraženije nego ranije. Promenila je i boju kose i sada je tamnija brineta, a veštačke zube i silikone u grudima ima već godinama.

Izvor: Stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner