Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

“BRATE, DLAKE JOJ IDU PREKO ČELA”! Nova ŠOK slika Soraje Vučelić (FOTO)

Objavio: RHT
11/03/2023 11:59 AM

Starleta Soraja Vučelić iznenadila je domaću javnost pre nekog vremena, kada je otkrila da je postala majka. Soraja se neko vreme nije oglašavala na Instagramu, a prva objava bila je ona na kojoj se vidi stomačić posle porođaja.

Foto: Printscreen Instagram

Na Instagram slikama Soraja “grmi” kao i pre, ali jedna slika je juče uspela da napravi neviđenu pometnju na društvenim mrežama. Starleta je uslikana u izlasku u Zagrebu, u kojem živi poslednjih meseci, a na slici se jasno vidi da uopšte ne liči na devojku koju gledamo na mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Sada se ponovo oglasila na Instagramu i pokazala raskošan stan u kojem živi, ali pratioci su bili fokusirani na njene obrve, koje su toliko duge da, prema rečima nekih od njih, “idu preko čela”.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner