Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Džordžina dobila privatni avion i skupe krpice!

Objavio: RHT
10/05/2021 3:00 PM

Slavni fudbaler, Kristijano Ronaldo i njegova emotivna partnerka Georgina Rodrigez baškare se u luksuznom privatnom avionu, odakle izabranica popularnog sportiste redovno objavljuje fotografije, a ovo je očigledno njihovo novo ljubavno gnezdo.

Dok Ronaldo i njegova nežnija polovina odmaraju i leškare u avionu, svim pratiocima je zapala za oko plava torba koju je fudbalerova verenica držala u krilu, a čija vrednost se procenjuje na nekoliko desetina hiljada dolara.

Džordžina Rodrigez i Ronaldo-Foto:Printscreen

Poput mnogih slavnih influenserki i Georgina je ljubiteljka “Hermes Birkin” torbica. Na svojim društvenim mrežama već ih je objavila nekoliko, a sada je pokazala i najnoviju u skupocenoj kolekciji. Nova “Hermes Birkin” u plavoj boji koju Georgina drži procenjuje se na oko 23.000 dolara. Ipak, to i nije najskuplja torbica koju je ona nosila ukoliko se setimo torbice od krokodilske kože u narandžastoj boji čija se cena procenjuje na oko 70.000 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner