Background adbanner
Background adbanner

DŽORDŽ KLUNI POSTAJE OTAC U SEDMOJ DECENIJI! Amal se povukla iz javnosti, trudnoća je rizična!

Objavio: RHT
31/07/2021 8:00 AM

Holivudska zvezda (60) i advokatica za ljudska prava (43) pre 4 godine postali su roditelji blizanaca Aleksandra i Ele, a sada se piše kako čekaju novu bebu. Zanimljivo, navodi se kako su ponovo u pitanju blizanci!

Džordž i Amal Kluni-Foto:Printscreen

— Šuška se da ponovo čekaju blizance. Amal je prošla prvi trimestar, već se nazire trudnoća, tako da će uskoro svi znati — rekao je izvor za američki OK.

Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, te da su za njih organizovali intimnu večeru nadomak njihove vile u Italiji i tada im rekli lepe vesti.

— Džordž je tako uzbuđen, ne može da dočeka da kaže svima. On je jako ponosan, a Amal sija.

— Ovo su i Džordž i Amal tako dugo hteli, ali u njenim godinama nema garancije. Džordž je oduvek govorio da hoće još dece, tako da, ako jesu blizanci, to će biti idealno za njih — dodao je.

Amal i Džordž Kluni-Foto:Printscreen

Osim toga, navodi se da su mali Ela i Aleksander jako uzbuđeni jer će postati “veliki brat i sestra” novom članu porodice.

Podsetimo, Amal Kluni je tek nedavno uslikana u javnosti nakon mnogo meseci, a već dugo se nagađa zbog čega se potpuno povukla iz javnog života. Čini se da je u pitanju rad na bebi!

Izvor:Alo

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x