Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!” “NISAM MONSTRUM DA MU PRAVIM SAČEKUŠU ISPRED PORODILIŠTA KADA JE IZVODIO ŽENU I DETE” Kristijan Golubović nikad suroviji: “Pokazaću mu ja…”

DŽENIFER I BEN SPREMILI PAPIRE RA RAZVOD! Samo se čekao potpis, a onda je usledio neočekivani obrt!

Objavio: RHT
23/07/2024 5:37 PM

Dženifer i Ben spremili papire za razvod!

Photo: Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez (55) i glumac Ben Aflek (51) suočavaju se sa krizom u svom dvogodišnjem braku. Par već mesecima živi odvojeno, viđeni su u javnosti kako ne nose burme i nisu viđeni zajedno od juna. Međutim izgleda da su istrajni u odluci da po ko zna koji put svojoj ljubavi pruže šasnu.

Dženifer i Ben spremili papire za razvod!

– Dženifer i Ben su se složili da je najbolje da uzmu malo vremena kako bi zaista shvatili šta žele. Bili su spremni da odustanu. Papiri za razvod su spremni i čekaju da budu podneti. Ali želeli su da daju još jednu šansu pre nego što odustanu i vraćaju se na početak pišući jedno drugom pisma. To je ono što ih je prvi put navelo da se zaljube jedno u drugo – otkrio je izvor za Daily Mail.

Papiri za razvod bili spremni

Iako su ranije bili spremni da sve “bace u vodu”, par sada naporno radi na spašavanju braka držeći svoj ljubavni život van očiju javnosti. Aflek je tokom vikenda bio odsutan sa pevačicinog ranog rođendanskog ručka, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovom razvodu.

Naime, Dženifer je proslavila 55. rođendan sa svojim 16-godišnjim blizancima Emom i Maksom, kao i svojim menadžerom, dok Ben nije bio prisutan. Ipak, par održava komunikaciju putem ljubavnih pisama.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner