Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi

“Džejla mi je osvojila srce!” Henny: Stižu dva dueta, mi smo dobitna kombinacija.

Objavio: RHT
09/06/2024 5:00 PM

“Džejla mi je osvojila srce!”

Foto:Hypetv

Miloš Stojković, poznatiji kao Heni, privlači pažnju mlađe publike svakom novom pesmom, a nakon dueta kojim je osvojio srca publike sa pesmom Rizik.Najavljuje još dva nova sa pevačicom Džejlom Ramović.

U emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do saradnje, i zašto su njih dvoje dobitna kombinacija.

“Džejla mi je osvojila srce!”

Nije verovao da će duetska pesma “Rizik” doživeti vrtoglavi uspeh. A voditelja Nemanju Kovačevića je zanimalo kako je došlo do saradnje između ova dva umetnika:

“Na jednoj dodeli nagrada, prišla mi je Džejla kako bih se slikao sa njenim drugaricama. Jako mi se dopala.Seo sam pored nje i bacao neke forice.I tako sam počeo da razmišljam o njoj.Nakon nekoliko dana smo se čuli. Potom se sreli na nekom aerodromu i dogovorili saradnju.Tako je nastala pesma “Rizik” , za koju nisam verovao da će da postane veliki hit. Nakon toga sam napravio još dve pesme koje ćemo da zajedno otpevamo u duetu.

Foto:Hypetv

Na pitanje voditelja, da li joj je tom pesmom ukrao srce, Henny odgovara sa smeškom:

“Ukrala mi je srce poslovno.Privatno sam se borio koliko sam mogao, ne mogu više da se borim.”nastavlja Henny sa osmehom

“Mi smo postali jako dobri prijatelji, i tu nema dalje”

A kakve će nove pesme da budu, koliko je Džejlu muzički promenio:

“Naša saradnja je fantastična, jer smo različiti. I to je dobra kombinacija, jedna pesma će u potpunosti biti u njenom fazonu, a druga će biti potpuno brza. biće to dva dobra hita!” završava Henny

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner