Background adbanner
Background adbanner

DŽEHVA FANU SLOMILA TELEFON: Pevačica prekinula nastup, pa je usledilo ovo! (VIDEO)

Objavio: RHT
05/08/2022 7:30 PM

Pevačica Teodore Džehverović sve je iznenadila kada je jednom fanovu na nastupu obećala da će mu kupiti telefon i to zato što mu ga je slučajno razbila.

Instagram

Naime, na društvenim mrežama objavljen je snimak sa nastupa, na kojem se čuje deo kada se pevačica obratila momku i moli ga da joj se javi na Instagram.

Naime, Teodora tokom nastupa slučajno slomila telefon od jednog dečka iz publike. Kako je do peha došlo nije poznato, ali ono što je ona nakon toga uradila pevačica definitivno je izazvalo opšte oduševljenje.

 

@narodnizagondzija #fyp ♬ original sound – NarodniZagondžija

– Dečko, je l’ je pokvaren telefon, je l’ je okej? Nije? Javi mi se na Instagramu, kupiću ti novi, može? Molim te, molim te, molim te – rekla je Džehverovićeva vidno zabrinuta i tako iznenadila sve prisutne.

BONUS VIDEO:

 

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x