Background adbanner
Background adbanner

Džastin Biber u problemu! Ne može nikako da udovolji fanovima!

Objavio: RHT
27/05/2021 3:25 PM

Na društvenoj mreži Instagram, kanadski pevač Džastin Biber, objavio je fotografiju na kojoj pozira s kratko ošišanom kosom, nakon što je nedeljama imao dredove, što se nikako nije dopadalo njegovim fanovima. Na fotografiji društvo mu pravi njegova žena Hejli Biber. 

Džastin Biber – Foto:Printscreen Instagram

Naime, Biberovi fanovi su napadali pevača zbog nerazumevanja istorijskog konteksta ove frizure i smatraju da se kulture ne smeju mešati, pa tako ni on ne bi trebalo da nosi dredove.

Džastina su fanovi zasuli lavinom komentara među kojima je bilo kako pozitivnih, tako i negativnih, a neki od njih su:

– Hvala ti što si se ošišao. Odlično izgledaš – pišu mu oni koji su ga žestoko napali zbog, kako kažu, kulturne aproprijacije.

– Nije trebalo da se ošišaš

Fotografija je u rekordnom roku prikupila 6.3 miliona lajkova.

Izvor: Alo

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x