Background adbanner
Background adbanner

Dušicu Jakovljević dečko odveo na romantično putovanje: Blistaju od ljubavi na ovoj destinaciji!

Objavio: RHT
17/07/2021 9:23 AM

Voditeljku Dušica Jakovljević iznenadio je dečko Miloš Dimitrijević Čava i odveo na romantično putovanje u Pariz.

Naime, Dušica je bila umorna, što je njen dečko primetio, pa ju je odveo da se testira na korona virus, ali ona tada nije znala šta on ima u planu.

Nakon što su stigli rezultati testa da su oboje negativni, Miloš je Dušici saopštio da idu na romantično putovanje u Pariz.

– I tako te u sredu vidi umornu i kaže: “Ajmo na PCR tets”, pa te drži u neizvesnosti i 12 sati kasnije povde u Pariz – napisala je Dušica.

Voditeljka je objavila i fotografiju sa Milošem sa aerodroma, a nema sumnje da njih dvoje uživaju na romantičnom putovanju i da su se posvetili sebi i svojoj ljubavi.

– Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim, život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde – rekla je Dušica.

 Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga…– otkrila je Dušica.

– Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom – istakla je Dušica.

Izvor: Telegraf

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x