Background adbanner
Background adbanner

Dugo se skrivala od očiju javnosti, a sada je Mimi Mercedez odlučila da progovori o paklu kroz koji je prošla!

Objavio: RHT
08/06/2021 12:55 PM

Iako je već godinama unazad prisutna na domaćoj rep sceni, o privatnom životu Mimi Mercedez, čije pravo ime je Milena Janković, ne zna se mnogo. Ona je sada otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima:

– Najekstremniji deo života sam imala posle srednje škole. Ja na fakultet uopšte nisam ni krenula, i onda sam počela da smišljam načine kako moj život da bude slobodan i zabavan. Nažalost moji roditelji su morali mnogo da propate zbog te moje tendencije. Moji roditelji jesu mnogo normalniji od mene, ali su dovoljno širokoumni da razumeju to moje ponašanje iako su stvarno propatili u jednom periodu kada su brinuli da ću da umrem. To je bilo najgore! Oni su videli da stvarno toliko ekstremno živim da ne mogu da me spreče. Stvarno su sve probali u tom nekom periodu kada sam imala 19, 20 godina. To je bio totalni haos! Oni su se samo plašili da ne umrem, da ne završim u nekom preozbiljnom problemu – govorila je Mimi. 

Poznato je da popularna reperka ne daje često intervjue i da voli da se izoluje od javnosti. Ovog puta je otišla korak dalje, pa je iznajmila kuću van Beograda na šest meseci kako bi se osamila. Takođe, prvi put je govorila i o tome da je u tim trenucima želela da odustane od muzike.

– Trebalo mi je samo da napravim reset i da nemam komunikaciju ni sa kim dugo, da nema to neko neobavezno druženje. Samo mi je to trebalo, i onda sam postala toliko željna druženja i svega. Mislila sam da nikada neću pričati o tome, ali baš skoro mi se desio najteži period sigurno u mom životu, psihički mi je bio najteži. Tad sam razmišljala o opciji da skroz prestanem da se bavim ovim, jer mi je toliko bila potrebna izolacija. U tom periodu sam toliko želela da se sakrijem od svega na svetu što postoji – priča Mimi. 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

 • Mimi Mercedez
 • PRATITE NAS

  FACEBOOK

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x