Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Dua Lipi nije problem da izdvoji 1000 evra za bikini! (FOTO)

Objavio: RHT
09/06/2021 12:23 PM

Britanska pevačica poreklom iz Albanije Dua Lipa(25) je zapalila internet novim fotografijama u bikiniju.

Dua Lipa-Foto:Printscreen

Naime, slavna pevačica je pozirala u “Versace” pink bikiniju koji košta 865 funti odnosno 1.004 evra, ili 118.000 dinara.

Ona se fotografisala u velikom bazenu, gde je pozirala u bikiniju koji je savršeno istakao njeno telo, a na glavi je imala plavi “kaubojski” šešir sa cirkonima. 

Dua Lipa-Foto:Printscreen

Pevačica je pozirala bez šminke, pa je u opisu nekoliko fotografija napisala:

 Nedeljni izveštaj – piše ispod 10 fotografija koje pokazuju šta je radila u toku ove nedelje.

Prikupila je 2, 2 miliona lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 67,3 miliona pratilaca. 

Dua Lipa-Foto:Printscreen

“Izgledaš kao san!”, “Ovo nije fer što nam radiš”, “Omiljene fotke sa tvog Instagrama su upavo ove”, “Prezgodna si”, “Savršene grudi”, bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, poznata pevačica je nedavno isprovocirala javnost na Balkanu kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u jednoj emisiji, a kasnije je ponovila istu stvar pa je prisvojila i ćevape, i tako izazvala bes mnogih pratilaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133