Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

DROGA JE ZAMALO UNIŠTILA! Slavna manekenka lečila traume, otkrila kako je počela da uzima kokain: “UBIJALA SAM SE!”

Objavio: RHT
22/09/2023 12:30 PM

Dokumentarna serija “The Super Models” poslednjih dana izaziva veliku pažnju.

Foto: Pinterest

Centralna tema serije su četiri izuzetne žene: Naomi Kembel, Sindi Kraford, Lindi Evanđelisti i Kristi Tarlington, koje su svojim pojavljivanjem krajem 1980-ih godina zauvek promenile svet modelinga i modnu industriju. One su osvojile modne piste, preplavile editorijale i naslovnice, te postale slavne i bogate, poput filmskih i muzičkih zvezda.

Prve reakcije na seriju su veoma pozitivne. “Variety” je opisao serijal kao izuzetno dobro napravljen i istakao da poziva na želju za više. Serija donosi obilje istorijskih trenutaka, snažnih scena i pohvala, ali takođe i iskrenih ispovesti ovih žena koje su definisale pojam “supermodela”. Čak i danas, u svojim 50-im godinama, one privlače pažnju, nastavljaju sa radom i ostavljaju svoj pečat u medijima.

Sindi Kraford je otkrila kako ju je Opra Winfrey predstavila kao “nekretninu” na početku njenog modeling puta, dok je Linda Evanđelisti hrabro govorila o svojim iskustvima zlostavljanja u braku. Naomi Kembel je otvoreno pričala o svojoj borbi sa zavisnošću od droge tokom 1990-ih godina, koja je gotovo ubila na vrhuncu karijere. Kembel je priznala da je počela koristiti kokain kako bi se nosila s traumama iz detinjstva i gubitkom bliskog prijatelja, poznatog italijanskog dizajnera Đanija Versaćea.

Foto: Pinterest

Tuga je oduvek bila čudna stvar u mom životu jer nisam uvek pokazivala osećanja. Bila bih šokirana i uznemirena kada se nešto dogodi, a kasnije bih se slomila. No, tugu sam držala u sebi. Kada sam počela da uzimam, želela sam da izbrišem tugu. Zavisnost je takva us*ana stvar, stvarno jeste“, rekla je Kembel i nastavila “Pomislite kako će vam zalečiti rane, ali to se ne događa. A može izazvati ogroman strah i teskobu. Tako sam postala jako ljutita.”

Naomi je u dokumentarcu ispričala i kako se njen svet potresao kada je Versaće ubijen ispred svoje vile u Majami Biču, 1997. godine. “Kada pokušate nešto da potisnete, svoja osećanja, to govori o napuštanju. Ja sam to pokušavala.” rekla je, “Ali ne možete to da potisnete. Ubijala sam samu sebe i bilo je jako bolno. Odlučila sam da odem na rehabilitaciju. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da uradim za sebe.

Kembel je priznala kako je mnogo godina radila na sebi i trudila se da se nosi sa svojim problemima. “Zastrašujuće je uzeti ogledalo i pogledati se. Zastrašujuće je, i trebalo mi je mnogo vremena da mogu da se nosim s tim. Sve te stvari i danas ponekad isplivaju na površinu. No, danas imam alate koji mi pomažu da se s tim nosim.” kazala je Kembel, koja je svojim iskustvom pomogla drugima u njihovom bitkama, poput dizajnera Marka Džejkobsa i Džona Đalijana.

I pre serije, Naomi je govorila o traumama iz detinjstvakoje je iskusila nakon što je njen otac napustio njenu majku. O tome je pričala 2000. godine u intervjuu s Barbarom Volters, koji je iskorišćen kao deo materijala u dokumentarcu.

Foto: Pinterest

Mnogo toga izvire iz mog djetinjstva, mnoga pitanja… Recimo, kada ne poznaješ svog oca ili ne viđaš svoju majku. To donosi mnogo raznih osećanja“,objasnila je Kembel, koja je danas i sama majka dvoje dece. “Jedan od tih osećanja je ljutnja. Ona je manifestacija dubljih problema. Mislim da se temelji na nesigurnosti, niskom samopoštovanju i usamljenosti.

Rekla je kako ju je sve to činilo ranjivom, posebno jer su svi mislili da je jaka, da sve može.

No, želela sam da me ljudi takvom vide. Bojala sam se da će me, ako ne budem takva, ako budu znali kakva sam zaista, gaziti“, objasnila je. Indirektno, osvrnula se i na optužbe za agresivnost i nasilje. U februaru 2000. godine izjasnila se krivom na sudu u Torontu zbog gađanja bivše lične asistentice mobilnim telefonom 1998. godine. Nekoliko drugih zaposlenih 2006. godine Kembel je optužilo za zlostavljanje.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Mondo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner