Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

DRAMATIČNE SCENE! Miljana Kulić prekršila najstrože pravilo

Objavio: RHT
24/06/2024 9:03 AM

Dramatične scene Miljane Kulić!

Za nju nema ni prepreka ni graica, jer ona radi kako hoće. Miljana Kulić je navodno prekršila jedno od najstrožih pravila rikalitija u kojem učestvuje, kada je uzela hemijsku u ruke i napisala oproštajno pismo.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Naime, kamere su zabeležile trenutak kada je Miljana Kulić krišom pisala pismo. Ovaj događaj odmah je postao tema rasprava među gledaocima. A svi se pitaju šta je to Miljana zapravo beležila na papiru.

Neki spekulišu da je možda pravila jednostavan spisak za kupovinu. Dok drugi smatraju da je možda pisala emotivno pismo svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Pošto im odnos konstantno varira od najveće ljubavi u jednom momentu, do najveće mržnje i bacanja stvari u jezero u drugom momentu. Njeno tajno pisanje je probudilo znatiželju kod publike, koja se pita da li će sadržaj pisma ikada saznati. 

foto: printscreen/instagram/_tko.tu.koga_

Ono što je važno napomenuti jeste da je takmičarima strogo zabranjeno korišćenje olovke i papira tokom učešća. Sem kada se pravi spisak za ovonedeljnu kupovinu. Obzirom na to da su mnogi do sada kažnjeni zbog tajnog dopisivanja ili prenošenja informacija u spoljni svet, čeka se šta će biti sa Miksi.

Inače, Kulićeva je nedavno imala velik usvađu sa Ivanom Marinkovićem, a svađa je išla do tih granica da je palo i polivanje:

– Non stop me ponižava, kad god me bude nervirao dobiće polivanje, stalno mi udara na dete, najgore stvari mi izgovara. Nisam ni ja od kamena, on bi voleo da ja njega polivam, stalno mi priča o abortusima o deci – rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner