Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

PREKID EMISIJE! NEVIĐENA DRAMA! Ana Ćurčić ULETELA kao furija u studio “ShowBLIZ”-a! Bane Đokić završio u suzama

Objavio: RHT
24/02/2024 6:15 PM

DRAMA I SUZE NA SNIMANJU!

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljke, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su Baneta Đokićaprvi i jedini putnakon skandala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

DRAMA TOKOM SNIMANJA EMISIJE

Foto: Hype TV

Bane Đokić prvi put razgovara sa bliznakinjama nakon brutalnih pretnji koje je dobio od rijaliti učesnika. On navodi da je povukao drastične mere u vidu krivične prijave.

ANA ULETELA U STUDIO “SHOWBLIZ”

– Aneli je grebala da uđe u rijaliti a sada grebe i njena sestra. Iskoristila je Staniju. Aneli je tako očajna, polupana, ostavila dete i ušla u rijaliti! Ma daj! Pusti me te priče! Ja mislim da žene prevarene u rijalitiju ne treba da ulaze. Hajde što te je on ponizio, još i ti da uđeš da se još ponižavaš – rekao je Bane pa se osvrnuo na Anu Ćurčić:

Drama tokom snimanja!

Foto: HypeTV

DRAMA I SUZE NA SNIMANJU

– Da smo se tada čuli, nikada joj ne bih dozvolio da uđe. Ona je tada gajila nadu da bi možda mogla da ga vrati – rekao je Bane u emisiji, a ubrzo je Ana uletela u studio, a Bane završio u suzama.

Dramu koja se odigrala pogledajte na linku ispod ovog teksta:

Emisiju “ShowBLIZ” autorki, voditeljki i novinarki Miljane i Nevene Arsić, možete pratiti svake subote u 18h na programu Hype televizije, ali i na YT kanalu HYPETV!


Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. 
SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner