Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka NIŠTA OD DUETA VESNE I NIKOLIJE!? Pevačica nikad iskrenije:”Bolje da se ne snima ništa na silu” KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem!

DRAMA TOKOM IZNOŠENJA ODBRANE MAJKE DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: “Dosta sa lažima” – Očevi ubijenih devojčica “izjurili” iz sudnice

Objavio: RHT
15/05/2024 1:56 PM

DRAMA TOKOM IZNOŠENJA ODBRANE MAJKE DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA

Otac ubijene devojčice Anđelko, kao i očevi drugih devojčica Dane Dukić i Branko Anđelković, napustili su sudnicu Višeg suda u Beogradu u kojoj majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u centu Beograda ubio njihovu decu.

Inače, jedna od devojčica preminula je na današnji dan, pre tačno godinu dana, pošto se 12 dana borila za život u bolnici.

Foto: Printscreen/Google OŠ Vladislav Ribnikar

Kurir saznaje, iako roditelji nisu želeli da govore o razlozima napuštanja sudnice samo pola sata pošto je suđenje počelo. Oni su bili ogorčeni odbranom majke i nisu više mogli da podnesu da slušaju ono što je govorila. Iz sudnice su izašli užurbano i pognute glave.

Majka dečaka ubice, koja danas prvi put iznosi odbranu, na početku izlaganja je negirala krivicu. A onda sebe i svoju porodicu pokušala da predstavi kao žrtve. Izjavila je i saučešče roditeljima ubijene dece koji su sedeli u sudnici. Ali je njima to izgledalo potpuno neiskreno. Do te mere da je jedan od očeva na glas rekao “ne mogu da slušam ove literarne radove” i izašao. – otkriva sagovornik medija.

RASPRAVA ADVOKATA BRANIOCA I TUŽILACA

Inače, kako dodaje izvor pomenutog portala, današnje suđenje obeležila je i dramatična i burna rasprava advokata. Koji brane roditelje dečaka ubice i tužilaca koji zastupaju optužnicu.

“Posle iznošenja odbrane majke dečaka ubice, advokati su joj postavljali pitanja. Ali su dvojica tužilaca protestvovala zbog toga što joj kroz pitanja sugerišu da daje odgovore drugačije od onoga što je rekla u odbrani. A odnosi se na deo njene odbrane o vežbanju gađanja dečaka u streljani u koju ga je otac vodio“. objašnjava sagovornik.

Tužioci su, kako dodaje nekoliko puta intervenisali zbog nezakonitih pitanja odbrane. Ali i sami roditelji ubijene devojčice.

Roditelji devojčice ostali su u sudnici, ali u jednom trenutku ni oni nisu mogli da ostanu mirni na ono o čemu su majka i njeni branioci govori, pa su dobacili “dosta više s lažima“”, otkriva sagovornik medija.

MAJKA DEČAKA UBICE OSTALA JE SAMA ISPRED SUDNICE

Trenutno je na suđenju pauza, a roditelji koji su ostali u sudnici izašli su zajedno sa advokatima. Dok je majka dečaka ubice ostala sama ispred sudnice, bez advokata. Podsetimo, prethodno je i otac dečaka ubice negirao krivicu. A tokom izlaganja je navodno insistirao na tome da su “oni ugledna porodica”. I da on ne treba da ide “na robiju za nešto što nije uradio”.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Mondo/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner