Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

Dragana Mirković U SUZAMA nagovestila RAZVOD: „Nigde nisam pogrešila!“

Objavio: RHT
27/03/2024 3:18 PM

Dragana u suzama nagovestila razvod

Vest o razvodu pevačice Dragane Mirković odjeknula je nedavno kao bomba u svim medijima.

Foto: Hypetv

Dragana je saopštila da stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a kako je rekla njihova zajednica ne funkcioniše već tri godine.

Mnogo se spekulisalo o tome kada kako i zašto je došlo do kraha jednog od najskladnijih javnih brakova na našim prostorima.

Međutim, pevačica je i ranije nagoveštavala da nije sve u redu sa njenim privatnim životom.

Foto: Hypetv

Dragana u suzama nagovestila razvod

Ovo pokazuje i intervjuu koji je imala u sklopu svog šoa “Rame uz rame sa Draganom” koji se emituje na Kurir televiziji.

Na pitanja kako je kada ostane sama, šta za nju znači ljubav kao i šta može da je rasplače, Dragana je u suzama iskreno odgovarala na pitanja i tada se moglo primetiti da u njenom životu nije sve kao što izgleda.

Foto: Hypetv

Priznala je kako se oseća kada ostane sama sa sobom.

– Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najviše mi je bitno da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršenih stvari, nema loših stvari prema nekim ljudima. To me čini mirnom i staloženom. I mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigde nisam pogrešila. Tad sam mirna – kazala je pevačica.

Pevačica je izjavila i da je mnogo davala sebe u životu, ali nije joj uvek bilo uzvraćeno istom merom.

– Ja sam u životu mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala a nije mi bilo uzvraćeno, ja sam dobila na nekoj drugoj strani kao nagradu, valjda što sam takva.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Kurir/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner