Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko…” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom

PRAVA ISTINA O RAZVODU: Dragana Mirković se rastaje od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA? Sve vreme uzimao NJEN NOVAC?

Objavio: RHT
31/05/2024 9:56 PM

Dragana Mirković se razvodi od Tonija zbog njegovih KOCKARSKIH DUGOVA?

Jedan od najpoznatijih parova na domaćoj estradi, Dragana Mirković i Toni Bijelić doneli su odluku da se rastanu.

Dragana Mirković se razvodi od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA?
Foto:ATA images/Instagramprintscreen/ToniBijelic


Naizgled skladan brak, završio se razvodom, na iznenađenje mnogih, a svakodnevno se čuju novi razlozi zbog kojih je do njega došlo.

Od tada, digla se velika prašina u javnosti, a Dragana i Toni uskoro će se naći pred sudom.

Naime, borba za imovinu započela. 

Dragana Mirković se razvodi od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA?

Od dvorca, do zgrade, pa i skupocenih automobila. Sve je krenulo pre više od dve decenije. Pisalo se da je, tada nepoznat javnosti, Toni Bijelić u Beču je stvarao imperiju.

Međutim, izgleda da je istina potpuno drugačija.

Dragana je, kako bi sačuvala svoj brak od skandala, u čemu je donekle i uspela do samog kraja istog, sve vreme krila da je zapravo samo ona ta koja je zarađivala i donosila novac, dok je Toni trošio.

Kako se nezvanično saznaje, Dragana i Toni se razvode zbog njegovih kockarskih dugova koji su se nagomilali tokom godina Tonijevog “skupog hobija”.

Kako je opšte poznato u medijima, Toni Bijelić je kupio kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra.

SVE JE LAŽ?

– Samo je Dragana zarađivala i pravila novac, dok se on kockao njenim novcem! – otkriva izvor blizak bračnom paru, pa dodaje:

– Fabrika Majbah je laž! On to nikada nije kupio – priča izvor.

Predmet podele najpre će, navodno, biti dvorac Ebenfurt koji su zakupili na 100 godina i koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na više od 50 miliona evra.

Foto: M.M./ATAImages

U zajedničku imovinu koja je stečena tokom braka navodno spada i televizija DM sat, kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi.

IZNAJMIO VILU, a sve stekao PREKO NJENIH LEĐA?

Toni Bijelić nakon što se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković, iznajmio je nekretninu u blizini Opatije. Ogromno dvorište, veliki bazen, fontana, vila ima četiri sprata, nekoliko terasa opremljenih za uživanje. Nekretnina ima dva ulaza, jedan iz garaže, kao i drugi sa zadnje strane dvorišta koje je ogromno.

Nije štedeo, kako se saznaje, Draganin novac, budući da je sve stekao upravo preko njenih leđa.

“Meštani su čuli da postoji druga u njegovom životu”

U Opatiji ima svoje omiljeno mesto gde izlazi, a meštani su čuli da postoji druga u njegovom životu.

– Toni je bio pre nedelju dana. Videli smo ga u jednom restoranu na primorju. On je uživao sa nekoliko prijatelja do kasno u noć, nije bilo ženskog društva. Nikada ga nisam videla sa Draganom, ali ni sa tom drugom za koju se priča. Čula sam da mu je devojka Hrvatica, plavuša – rekla je jedna meštanka Opatije za Blic. 

Hypetv.rs/Blic/N.A/M.A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner