Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

DRAMATIČAN KORAK: DOVEDENI RONIOCI NA BORSKO JEZERO! Peti dan potrage za malom Dankom se ZAVRŠAVA!

Objavio: RHT
30/03/2024 9:45 PM

DOVEDENI RONIOCI NA BORSKO JEZERO

Danka Ilić (2) zbog čijeg nestanka je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem Amber alert, naziva “Pronađi me”, nestala je oko 13:45 časova, pre 5 dana.

DOVEDENI RONIOCI NA BORSKO JEZERO! Potraga za Dankom Ilić traje
Foto: Instagram printscreen/SRBJOURNAL/facebook printscreen/ivanailić

Devojčica na sebi ima maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone.

Kosa joj je vezana u repić. Ceo Bor je dignut na noge, a jake policijske snage pretražuju svaki pedalj.

Po informacijama koje su procurile iz istrage, veštačenje mobilnog telefona njene majke, Ivane, otkriva nove tragove u ovom slučaju.

Zvanično se završava peti dan potrage za nestalom devojčicom.

DOVEDENI RONIOCI
Foto: Instagram printscreen/Srbjournal

Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred vikendice, kada je kako je majka navela izvela svog sina i ćerku Danku da se istrče.

Foto: Instagram printscreen/Srbjournal

Helihopter je ceo dan nadletao mesto nestanka, a bageri i policijski službenici raščišćavaju krš i lom oko vikendice.

DOVEDENI RONIOCI

Kako se nezvanično saznaje, najnovija informacija je da je vojska dovela i ronilačku ekipu na Borsko jezero.

Uskoro opširnije.

Podsetimo,

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke.

NOVI TRAGOVI U TELEFONU

Prema informacijama koje su procurile iz istrage, veštačenje mobilnog telefona njene majke, Ivane, otkriva nove tragove u ovom slučaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner