Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PLAŠE SE DA PAF DIDI NE IZVRŠI SUICID U ZATVORU?! Reper pod strogim nadzorom u pritvoru u Njujorku! Advokat otkrio detalje! SKANDAL TRESE SVETSKI DŽET-SET! “IDEM ZAJEDNO SA ANĐELOM NA LEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! HYPE PAPARAZZO! Didi J uhvaćena na aerodromu u ovom izdanju, svi pogledi uprti u nju! (FOTO) IRANSKA SUPERSONIČNA RAKETA POGODILA IZRAEL? Ovo su ključne informacije IZGUBIO 60 KILOGRAMA BRZO I LAKO! OVO JE TAJNA! Doručak koji rešava sve probleme TRUDNA MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Učesnica naga u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) BOBAN RAJOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU! Pevač sve šokirao TRUDNA MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI, A UČESNICI SE SMEJU ZBOG JAVNE PREVARE! Skandal u rijalitiju, gledaoci zgroženi: “Nemate ljudskosti” OVO JE JEDAN OD PRVIH ZNAKOVA RAKA PLUĆA! Neočekivani bol! OPREZ! DOKTOR SKREĆE PAŽNJU NA OVE TRI STVARI! Mogu da vas dovedu do paralize ili moždanog udara SLAĐA DELIBAŠIĆ ODGOVORILA ĐOLETU:”Šalio se da je Vesna bolja” “VRATILA SAM SE IZ POLICIJSKE STANICE I PSIHIJATRIJSKE USTANOVE” Diskvalifikovana učesnica u lošem stanju: “Ispričaću šta se zapravo desilo” MILICA TODOROVIĆ U NOVOM IZDANJU! Pevačica neprepoznatljiva! Kosu je skratila, ali to nije sve! (FOTO) EVO KOLIKU PENZIJU IMA ZORAN CVIJANOVIĆ! Ovaj iznos popularnom glumcu leže na račun! MILAN KALINIĆ SE SPORAZUMNO RAZVODI! Poznato kome ostaje stan na Voždovcu, a kome automobil EKSPLOZIJA KOD IZRAELSKE AMBASADE! Policija sa svih strana, pronađeno oružje

IZGUBIO 60 KILOGRAMA BRZO I LAKO! OVO JE TAJNA! Doručak koji rešava sve probleme

Objavio: RHT
01/10/2024 11:05 PM

Smršati brzo uz doručak

Popularni tiktoker Aleks Solmin izgubio je 60 kilograma zahvaljujući jednostavnom doručku! Uz minimalan trud dovedite svoju liniju do savršenstva.

On je otkrio kako je napravio od sebe Apolona! Njegova objava je zapalila društvene mreže!

Foto: Pinterest

Svedoci smo brojnih transformacija u kojima su volja i upornost pobedili slabost i izgovore, a rezultati su često bili impresivni, pružajući motivaciju onima u sličnoj situaciji.

Jedan od tih primera je Aleks, poznati Tiktoker, koji je sa svojim pratiocima podelio tajnu svog mršavljenja, otkrivajući da je izgubio čak 61 kilogram i postao potpuno druga osoba.

Za razliku od uobičajenih dijeta, Aleksov ključni sastojak nije bio salata, grejp ili sir, već – mešavina za palačinke.

Ovaj influenser, sa preko pola miliona pratilaca, redovno deli savete o mršavljenju i fitnesu. Njegove transformacijske slike pre i posle gubitka kilograma izazvale su oduševljenje, a on tvrdi da mu je upravo ovaj doručak pomogao da postigne svoj cilj.

Smršati brzo uz doručak

Uzmite porciju mešavine za palačinke, dodajte 1,5 kašiku proteinskog praha, 5 grama kakao praha i po želji zaslađivač – objašnjava Aleks. Mešavinu je pomešao sa bademovim mlekom, dok nije dobila teksturu supe, zatim je stavio u mikrotalasnu na 90 sekundi. Kada je obrok bio gotov, posuo ga je kokosovim pahuljicama.

Prema njegovim rečima, ovaj obrok sadrži 400 kalorija i 52 grama proteina, što je oduševilo mnoge njegove pratioce.

– Osećam se kao da varam, a zapravo je savršeno zasitno – glasili su neki od komentara.

Aleks, koji je sa neverovatnih 165 kilograma smršao na 104, tvrdi da su mu najviše pomogli kalorijski deficit i dobra ishrana.

On ističe koliko je važno hodanje i da večernji obrok posle 19 časova nije problematičan. Takođe, naglašava da ugljeni hidrati i šećer nisu neprijatelji mršavljenja.

Iako se oslanjao na proteinsku ishranu i intenzivne treninge, Aleks priznaje da mu je najjednostavniji obrok, koji često priprema, zaslužan za njegovu transformaciju.

Hypetv.rs/Informer S.S.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner