Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra”

Đorđe David u suzama nakon što je kolima naleteo na ženu koja je tragično stradala! (VIDEO)

Objavio: RHT
02/02/2024 4:45 PM

Roker Đorđe David održao je konferenciju za medije povodom tragičnog događaja koji se nedavno dogodio, kada je na autoputu usmrtio ženu u Severnoj Makedoniji.

Foto: Hypetv

Roker je vidno potrešen, između ostalog, objasnio kako je sve izgledalo i nakon stravične nesreće:

Strahovit šok sam doživeo kada sam čuo u kom stanju je pre svega moja porodica, tu računam Anu, Tonija, Đoleta i Dželu, koji su moja familija, to je ono što je meni važno. Porodica i bend, meni je to negde izjednačeno, mislim da je to privilegija, ali oni su zaista bili u katastrofalno emotivnom stanju jer i oni su se rapsitivali šta se može desiti, šta će da bude ako bude ili ako ne bude i tako dalje. Smirenje je kod njih nastupilo da kažem u utorak, treći dan od nesreće. U utorak na sredu kada sam video da su se oni sredili, počinje moja agonija, jer sam j aonda izašao iz te neke brige apropo njih. Tu ja negde počinjem da preživljamav taj film. Što se automobila tiče – totalna šteta, on je otišao u staro gvožđe – rekao je Đorđe David, pa dodao:

Još jedna slika koja mi se sad vratila, mislim da je važno da vam sad kažem. Kilometar ipo pre toga sam obišao kamion, onaj dugački koji je išao otprilike negde oko 110 na sat. Ja mislim da sam se u tom trenutku kretao brzinom 130 koliko je propisano. Brzinu sam smanjio kada sam naleteo na onaj svetlosni snop one pumpe koju sam pomenuo na početku iskaza pred vama ovde koji dajem, gde sam pritisnuo kočnicu svestan da ulazim u taj mrak. Ako je trebalo da se desi, sad ono dajem sebi za pravo da razmišljam da taj kamion prvi bio koji je uleteo, mislim da ovi koji su teško bili povređeni da od njih niko ne bi preživeo… da bi svi bili samleveni zajedno sa tim metalom. Ne znam… možda, da sam ostao da popijem još jednu kafu možda bih izbegao… ali onda bi taj kamion prvi naleteo. To sad šta meni kroz glavu prolazi kad padne noć, to su opet posebni filmovi, ali kako da vam kažem, to što je učinjeno – učinjeno je, nazad nema… to je to – rekao je vidno potrešen roker.

Detaljnije pogledajte na videu ispod:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner