Background adbanner
Background adbanner

Đorđe David o Đaniju: ON SE ZAKAČIO ZA MENE! Usijala se crvena stolica

Objavio: RHT
12/10/2021 4:00 PM

Sinoćnji gost Hajp televizije i emisije Red Zone bio je pevač Đorđe David Nikolić, a ovom prilikom govorio je o odnosu sa kolegama. Đorđe se dotakao i odnosa sa folk pevačem Đanijem.

youtube/hype tv
youtube/hype tv

Podsećamo, Đani je dospeo u centar skandala kada je na jednoj proslavi pio alkohol iz tuđe cipele, a gosti slavlja objavili to na društvenim mrežama. 

Tamo gde on ide, ja ne zalazim, bilo bi me sramota. Ja čoveka ne znam lično. Sreli su nam se pogledi u prolazu, ja sam rekao “Ćao”, on je rekao “Ćao” i to je to. Ja sam samo kao gomila njegovih kolega iz posla dao izjavu o onome što sam video. Naravno, on nije išao na kolege iz posla, nego je krenuo na mene. “, rekao je Đorđe.

“Veruj mi, da te volim najviše na svetu i da imam sa tobom petoro dece, i da mi ponudiš da popijem vodu iz tvoje cipele, ja bih te pitao da li si normalna”, dodao je Nikolić.

Celu emisiju pogledate na našem youtube kanalu:

 

Autor:HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x