Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Đorđe David nemilosrdno zapretio svojim kandidatima: Ko podrži Vanju, sa mnom više neće sarađivati!

Objavio: RHT
26/03/2021 8:11 PM
Đorđe David-Foto:Printscreen/instagram

Pevač je otkrio da je naglasio svojim kandidatima da se ne oglašavaju u vezi situacije Vanje Knežević, inače će prekinuti saradnju sa njima.

Đorđe David je jedan od retkih iz žirija koji se oglasio oko diskvalifikacije Vanje Knežević sa takmičenja. Otkrio je da će uvek biti lojalan Grandu i da će stati na stranu kolega, ko god da je u pravu. Zato i ne čudi što je svojim kandidatima, kojima je mentor, rekao da ne smeju da stanu na Vanjinu stranu.

Vanja Knežević-Foto:Printscreen/instagram

 Jedan od mojih bivših kandidata se oglasio i podržao tu devojčicu, tada su mene prozivali preko Instagrama. Ja sam rekao mojim anđelima “ko bude podržao ovakav čin, sa mnom dalje raditi neće”. Ja sam lojalan ovoj firmi – rekao je pevač u “Šok Toku”.

Da se podsetimo jedan od njegovih kandidata Nenad Dmitrović, koji je ispao iz takmičenja, se oglasio i podržao Vanju.

– Užasno me iritira ova nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji. Kandidati ćute jer nam je rečeno da ne smemo ništa da podržimo što ona objavi. Iskreno, boli me uvo za “Grand”, svašta bi se tu moglo reći, ali ipak se nadam da postoji neka kosmička pravda koja čeka sve te loše ljude – napisao je Nenad u svojoj objavi, a onda je tu objavu obrisao.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner