Background adbanner
Background adbanner

Đorđe David nemilosrdno zapretio svojim kandidatima: Ko podrži Vanju, sa mnom više neće sarađivati!

Objavio: RHT
26/03/2021 8:11 PM
Đorđe David-Foto:Printscreen/instagram

Pevač je otkrio da je naglasio svojim kandidatima da se ne oglašavaju u vezi situacije Vanje Knežević, inače će prekinuti saradnju sa njima.

Đorđe David je jedan od retkih iz žirija koji se oglasio oko diskvalifikacije Vanje Knežević sa takmičenja. Otkrio je da će uvek biti lojalan Grandu i da će stati na stranu kolega, ko god da je u pravu. Zato i ne čudi što je svojim kandidatima, kojima je mentor, rekao da ne smeju da stanu na Vanjinu stranu.

Vanja Knežević-Foto:Printscreen/instagram

 Jedan od mojih bivših kandidata se oglasio i podržao tu devojčicu, tada su mene prozivali preko Instagrama. Ja sam rekao mojim anđelima “ko bude podržao ovakav čin, sa mnom dalje raditi neće”. Ja sam lojalan ovoj firmi – rekao je pevač u “Šok Toku”.

Da se podsetimo jedan od njegovih kandidata Nenad Dmitrović, koji je ispao iz takmičenja, se oglasio i podržao Vanju.

– Užasno me iritira ova nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji. Kandidati ćute jer nam je rečeno da ne smemo ništa da podržimo što ona objavi. Iskreno, boli me uvo za “Grand”, svašta bi se tu moglo reći, ali ipak se nadam da postoji neka kosmička pravda koja čeka sve te loše ljude – napisao je Nenad u svojoj objavi, a onda je tu objavu obrisao.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x