Background adbanner
Background adbanner

KARLEUŠA ĆE MU OZBILJNO ZAMERITI ZBOG OVOGA! Đorđe David o dešavanjima u BEKSTEJDŽU

Objavio: RHT
12/10/2021 11:45 AM

Nova nedelja je počela, a taj početak obeležila je emisija Red Zone, a ovonedeljni sagovornik novinarke i voditeljke Katarine Ristić bio je muzičar i pevač Đorđe David Nikolić. 

youtube/hype tv
youtube/hype tv

Đorđe je ekskluzivno za Hajp televiziju govorio o svojoj prošlosti, karijeri, i tekućim projektima kojih je deo.

Na pitanje kako su svi prihvatili promene u kolektivu na jednom od trenutnih projekata, Đorđe je dao vrlo zanimljiv odgovor:

“Ne ulazim ni u kakve priče niti rasprave, žao mi je i jasno mi je samo da nisu uspeli da nađu dogovor jedna i druga strana. 

Mislili smo da imamo, ono kao, fudbalski tim, kao Barselona, ili Real Madrid. Mislilo smo da će odlazak, ne znam, jednog Ronalda da bude strašno zeznuta priča. Ali onda se pojavi, recimo Nejmar, ili Mesi recimo. I onda saznaješ koji je rezultat toga. A kako se gleda rezultat? Pa gleda se kroz šer (eng.-share). Šer je skočio za 48% i naše sumnje pale su u vodu.” 

Đorđe je otkrio i šta se dešava u bekstejdžu, a za više detalja možete odgledati celu emisiju na našem youtube kanalu.

Izvor:hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x