Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

DOLIJAO: Marko Pjanović uhapšen sinoć u Bijeljini!

Objavio: RHT
16/03/2023 9:27 AM

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske locirali su u Bijeljini, a zatim i uhapsili Marka Pjanovića iz Brčkog, za kojim je MUP Srbije raspisao Inerpolovu poternicu.

Video screenshot

Prethodno je i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo međunarodnu poternicu za Pjanovićem zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Rušnju, kod Beograda.

Kako prenose lokalni mediji pozivajući se na nezvanična saznanja, Pjanović je jedan od vođa navijačke grupe Partizana pod nazivom „Šedouz”. On je, tvrde isti izvori, blizak sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kojima se u Beogradu sudi za više ubistava. Mediji prenose i da je posle pogibije Siniše Radovanovića Škilja, bivšeg vođe navijača iz Brčkog, Pjanović došao na čelo te grupe, inače poznate po incidentima, a pominje se i u vezi sa pucnjavom na navijače Crvene zvezde u tom gradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Pjanović i njegova devojka, studentkinja Azra Šabanović (22), koja je preksinoć uhapšena u Sarajevu, došli su dan pre ubistva na Radoševićev plac za prodaju automobila, radi navodne prodaje jednog vozila. Trebalo je da se sutradan ponovo sretnu, ali su umesto njih došle ubice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner