Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obeležila život Megi Smit! (FOTO) “ZABRANJENO TI JE DA SPOMINJEŠ MOJE IME” Bivša žena Dade Polumente ključa od besa, obratila mu se šok porukom: “PAZI SE” “MUŠKARAC KOJI ZARAĐUJE VIŠE BI TREBALO DA OBEZBEDI SVE DEVOJCI” Anja Bla progovorila o muško – ženskim odnosima i iznela svoj stav ANĐELO RANKOVĆ JE GEJ?! Skandalozna tvrdnja nakon raskida sa Anitom Stanojlović! Njegova prijateljica sve iznela u javnost!? ŠOK! ZAKUCALA SE U AUTO I ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Naša pevačica saznala da je devojka vara, a onda se napravila haos MILICA VELIČKOVIĆ DOBILA BRUTALNU PODRŠKU! Ovo niko nije očekivao! Sada je sve jasno kao dan! (FOTO) “SAVRŠENI ODNOS TRAJE 12 MINUTA” Goca Tržan ne može više da ćuti, iznela sve javno o intimi “Došao sam na sedam dana, ostao dvanaest godina” Amil Ćorović: “VOLIM SRBIJU, ima sve što nema Švajcarska” SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU: Vučić uručio odlikovanje Seržiju Fransau Danezeu (FOTO) “ODRIČEM SE SVOJE PLATE ZA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, BOSANSKE DŽEMATE!” David Bilbija EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast” otvoreno progovorio o svojoj kandidaturi! ORDEN ZA ČUVENU AMBASADORKU NIKARAGVE: Ona je imala najbolji govor tokom rasprave o rezoluciji o Srebrenici! “NISAM U MOGUĆNOSTI DA PRIČAM..” Anitina majka, Angelina, oglasila se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon raskida njene ćerke sa Anđelom Rankovićem! VUČIĆ ODLIKOVAO PREDSTAVNIKA VENECUELE U UN “Orden srpske zastave prvog stepena nije samo lično priznanje, već i simbol zajedničke borbe za pravdu i mir” INDIRA LEVAK SE POMIRILA SA BIVŠIM MUŽEM?! Pevačica novim objavama bacila sve u rebus! Sada nikome ništa nije jasno! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU, 28. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Ne propustite reprizu podcasta “Sada i ovde”, gost je bio ministar bezbednosti BiH, Nenad Nešić!

“Dokle god sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu” Nepoznati detalji o ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića

Objavio: RHT
04/07/2023 6:50 PM

Ana Ćurčić potvrdila je sinoć u emisiji “Narod pita” da je obnovila emotivnu vezu sa Acom Bulićem.

Foto: ATAImages

Bulić je, inače, imao dugogodišnju partnerku ostavio zbog bivše ljubavi, kojoj je bio velika podrška u rijalitiju.

Aca Bulić je nedavno u svom Intervjuu pričao o njegovoj vezi sa Anom, njihovom odrastanju i svim uspomenama koje imaju.

– Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom su bezgranični – započeo je Aca, a onda se dotakao tragedije koja je zabeležila njihove živote.

– Ta tragedija je obeležila deo moj života. 93. godina oktobar, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je “ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete”. Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, dok god sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu – rekao je tada Aca, je istakao da se čuo sa njom pre samog ulaska u rijaliti.

Foto: ATAImages

– Ja sam Anu istetovirao sa 13 godina. To je jedina tetovaža koju imam i dan danas je nosim. Čuli smo se pre njenog ulaska u “Zadrugu”. Ja sam joj dao podršku, razgovarali smo na sve neke teme. Nije me poslušala – zaključio je tada Aca u emisiji “Premijera – vikend specijal”.

Podsetimo, nakon što su se pomirili, Aca je otkrio da je to bilo za očekivati.

– Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle “Zadruge” i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči – rekao je Aca Bulić, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner