Background adbanner
Background adbanner

ĐOGANI IMA 61 GODINU I TRBUŠNJAKE KAO MLADIĆ! Vesna krišom snimala Đoleta!

Objavio: RHT
26/07/2021 10:49 AM

Denser se skinuo i pokazao svima istrenirano telo.

Vesna i Đole Đogani-Foto:Printscreen Instagram

Vesna Đogani aktivna je na društvenim mrežama gde svoje pratioce svakodnevno obaveštava o tome kako provodi dane.

Neretko se na njenim objavama nađe i njen muž Đole Đogani, koji je ovoga puta zadao domaći zadatak mnogim mladim kolegama.

Naime, bračni par je provodio topao dan na bazenu, a Vesna je snimila Đoleta u bazenu. U prvom planu bili su njegovi mišići i pločice na stomaku, što je oduševilo mnoge budući da je denser ušao u sedmu deceniju.

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

12 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x