Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILI SKANDALOZNI RADOVI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ! Raskrinkano njeno pravo lice, propašće u zemlju od stida kada sazna ANA RAJKOVIĆ STAVILA GRUDI U PRVI PLAN! Žena fudbalera se porodila pre mesec dana, pa sve šokirala majčinskim oblinama! Svi gledaju samo u ovo! (FOTO) “ANA JE DOŠLA PRE DARKA” Katarinina sestra otkrila detalje o pevačici, na proslavu pristigao i poznati fudbaler! PASOŠ NA VAŠEM TELEFONU! Uvode se nove digitalne isprave SKANDAL! MILJANA KULIĆ SUTRA PONOVO NAPUŠTA RIJALITI! Učesnik se izlanuo misleći da ga kamere ne snimaju “JAKO MI JE TEŠKO! U ŠOKU SAM!” Terzina majka javno progovorila o sinovljevoj preljubi, pa rekla ovo za trudnu Milicu! Zabolelo je saznanje da joj se unuka neće prezivati Terzić! MILICA OTPISALA TERZU?! Veličkovićeva odabrala novo ime za ćerkicu, pa sve objavila javno! Evo koje će prezime da nosi devojčica! POČINJE VELIKO SLAVLJE DARKA I KATARINE LAZIĆ ZBOG ROĐENJA ĆERKE! Majka Branka došla sa dečkom, a svi gledaju u ovu atraktivnu devojku! ŠOK! DARKOVA ŽENA POZIRALA NAGA! Ovo niko nije očekivao! CITY HYPE! Kaća Grujić odložila nastup zbog POPLAVA! Nina Prlja iskreno o ZATVORU! Mladen Sovilj o filmu “Stravično”! (VIDEO) MILJANI JE KONSTATOVANA VANMATERIČNA TRUDNOĆA! Saopštena vest o HITNOJ OPERACIJI! HYPE TV PROGRAM za SREDU 9. OKTOBAR! Ne propustite PIKANTERIJE iz emisije CITY HYPE STIGLA BEBA! Džejla Ramović podelila srećne vesti, čestitke se samo nižu! NOVI DETALJI IZ BOLNICE: Miljana Kulić STOPIRALA ABORTUS, a samo pre DVA DANA izjavila je OVO OD ZOLE NI TRAGA NI GLASA! Nakon što je Miljana odustala od kiretažE, ON NESTAO, javnost u šoku, niko ne zna šta se dešava s njim SOFIJA GLUMILA SVETICU, PA ISPALA LJUBAVNICA! Razotkrivene njene laži! Od ovoga neće moći da se opere! U sve umešan i Gastoz! (FOTO)

VUČIĆ I BRNABIĆ DOČEKALI DELEGACIJU! Nakon svečanog dočeka, počeo zvanični sastanak

Objavio: RHT
08/06/2024 11:40 AM

Dočekali delegaciju!

 Svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske pod nazivom “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska se održava u Beogradu.

Foto: Printscreen Alo

Foto: Printscreen Alo

Foto: Printscreen Alo

Dočekali delegaciju!

Na Svesrpskom saboru učestvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik predsednik Vlade Republike Srbije.

Miloš Vučević i zvaničnici najviših institucija Srbije i Republike Srpske. Predstavnici Srba iz regiona, kao i crkveni velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče rekao na saboru biti doneto mnogo važnih odluka, među kojima i odluka dveju vlada o izgradnji memorijalnih centara u Beogradu i Donjoj Gradini.

– Biće dobrih stvari, sa priče ćemo preći na dela – rekao je Vučić.

Nakon molebana u Hramu Svetog Save sledi sastanak predsednika Republike Srbije i Republike Srpske, srpskog člana Predsedništva BiH. Predsednika narodnih skupština Republike Srbije i Republike Srpske, predsednika vlada Republike Srbije i Republike Srpske i patrijarha srpskog.

Sastanak je u Palati Srbija, a predsednik Vučić i Ana Brnabić svečano su dočekali delegaciju iz RS.

10.10 – Završen moleban u Hramu Svetog Save

10.00 – Obraća se patrijarh Porfirije 

09:38 – Molebanom u Hramu Svetog Save počeo Svesrpski sabor

Moleban za srpski narod počeo je u Hramu Svetog Save, u prisustvu predsednika Srbije i Republike Srpske Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, čime je počeo Svesrpski sabor “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”. Moleban služi patrijarh srpski Porfirije, a prisustvuju najviši zvaničnici Srbije i Republike Srpske, članovi vlada i građani.

09:30 – Počinje prvi svesrpski sabor

U Hram svetog Save stigli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

09.03 – Moleban u Hramu Svetog Save

Patrijarh Porfirije stigao je u Hram Svetog Save. Moleban za Republiku Srbiju i Republiku Srpsku trebalo bi da počne u 9.30 sati.

08.30 – Potpisan Memorandum o saradnji MDULS i Ministarstva Republike Srpske

07.50 – Kula u bojama zastave Srbije i RS

Kula Beograd sinoć je bila u bojama zastava Srbije i Srpske sa porukom: “Jedan narod, jedan sabor”.

Porukom “Živela Srbija, živela Srpska” najavljen je današnji Prvi svesrpski sabor.

07.05 – Izmenjene na linijama

Danas će od 15 do 19 časova za saobraćaj biti zatvorene ulice Studentski trg, Vasina, deo Francuske (uz slobodan pristup terminusu “Trg republike”). Kolarčeva, Terazije, deo Trga Nikole Pašića i Kralja Milana, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Osim u glavnom gradu, programi su planirani širom Srbije.

Hypetv.rs/Alo S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner