Background adbanner
Background adbanner

DOBRA STRANA AMNEZIJE

Objavio: RHT
28/03/2021 1:05 PM
Frenki Muniz – Foto: Instagram/screenshot

Zbog dva moždana udara pretrpeo je značajan gubitak pamećenja, zaboravljajući da je glumio u filmovima, oženio se i nedavno je postao otac!

Glumac je otkrio i ime bebe od koje se, poput supruge Pejdž, ne odvaja

Frenki Muniz – Foto: Instagram/screenshot

Pejdž Prajs i Frenki Muniz postali su roditelji dečaka, kom su dali ime Mauz. Naslednik se rodio 22. marta u jutarnjim satima i od tada je centar sveta mladog para.

– Upoznajte mog sina. Ime mu je Mauz Mozli Muniz. Rodio se 22. marta u 11.15 ujutru. U tom momentu, život mi se promenio u potpunosti i zauvek. Slušao sam o tome, ali nisam mogao ni da sanjam kako ću se osećati pošto po prvi put ugledam svoje dete. Iskreno, nisam verovao da sam sposoban da ovoliko volim, koliko volim njega. Nisam objavljivao ništa jer sam gotovo opsednut njime. Učinio je naše živote boljim, da bolje ne može – napisao je Frenki.

– Bio je to ozbiljan nalet emocija pre neki dan, pošto sam shvatio da imam ovako divnu ženu, a onda i ovakvog sina. Sve što želim je da učinim ovaj svet boljim mestom, za njega, za njih. Volim vas – poručio je on svojoj porodici, te ujedno i obradovao lepim vestima svoje brojne fanove na društvenoj mreži Instagram.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

12 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x