Background adbanner
Background adbanner

DOBRA STRANA AMNEZIJE

Objavio: RHT
28/03/2021 1:05 PM
Frenki Muniz – Foto: Instagram/screenshot

Zbog dva moždana udara pretrpeo je značajan gubitak pamećenja, zaboravljajući da je glumio u filmovima, oženio se i nedavno je postao otac!

Glumac je otkrio i ime bebe od koje se, poput supruge Pejdž, ne odvaja

Frenki Muniz – Foto: Instagram/screenshot

Pejdž Prajs i Frenki Muniz postali su roditelji dečaka, kom su dali ime Mauz. Naslednik se rodio 22. marta u jutarnjim satima i od tada je centar sveta mladog para.

– Upoznajte mog sina. Ime mu je Mauz Mozli Muniz. Rodio se 22. marta u 11.15 ujutru. U tom momentu, život mi se promenio u potpunosti i zauvek. Slušao sam o tome, ali nisam mogao ni da sanjam kako ću se osećati pošto po prvi put ugledam svoje dete. Iskreno, nisam verovao da sam sposoban da ovoliko volim, koliko volim njega. Nisam objavljivao ništa jer sam gotovo opsednut njime. Učinio je naše živote boljim, da bolje ne može – napisao je Frenki.

– Bio je to ozbiljan nalet emocija pre neki dan, pošto sam shvatio da imam ovako divnu ženu, a onda i ovakvog sina. Sve što želim je da učinim ovaj svet boljim mestom, za njega, za njih. Volim vas – poručio je on svojoj porodici, te ujedno i obradovao lepim vestima svoje brojne fanove na društvenoj mreži Instagram.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x