Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) Matora otkrila kada je OZVANIČILA VEZU SA STEFANI! Evo da li ŽIVI ZAJEDNO sa NOVOM DEVOJKOM! “Ne volim one žene koje hoće da imaju VA*INU U GORNJEM DELU TELA” Vanja Bulić ŠOKIRA u PRETRESU: “Okrenuo bih se za Milicom Todorović i Milicom Pavlović!” (VIDEO) “POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE HAOSA VAN KAMERA?! Miloš i Silvija DOZIVALI DA IH VADE IZ RIJALITIJA?! (VIDEO) “Neka Milica uđe u RIJALITI i ZARADI ZA SEBE I DETE!” Terzu prozivaju, on im ovako UZVRAĆA! ŠOK! JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO)

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL 2024. GODINE: Ovna očekuje finansijski uspeh, Bik postiže uspeh na projektu, Blizancu sledi poznanstvo

Objavio: RHT
07/07/2024 10:09 AM

Dnevni horoskop za 7. jul 2024

foto: Pinterest/printscreen

Dnevni horoskop za 7. jul 2024

OVAN

Povoljni aspekti donose vam entuzijazam da ostvarite visoki cilj koji bi predstavljao krunu vašeg uspeha. Pred vama je finansijski uspeh. Očekuje vas veoma romantičan susret sa osobom koju ste upoznali na nekoj zabavi. Reuma.

BIK

Ovaj dan prolazi u znaku iznenadnog putovanja i sastanka s budućim saradnicima. Očekuje vas sklapanje sporazuma. Period stabilnosti i poverenja u odnosu s partnerom. Zajednički ćete postići uspeh u jednom projektu. Osetljivost grla.

BLIZANCI

Uspešan dan za vas, posebno ako primenite kreativne ideje. Pustite mašti na volju, to je vaš ključ uspeha za danas. Privlači vas osoba koju poznajete preko prijatelja. Uskoro sledi period zbližavanja. Više se odmarajte.

RAK

Akcenat tokom ovog dana je na sklapanju dugotrajnog sporazuma. Sada polažete temelje za dugoročna finansijska rešenja. Danas ćete zajedničkim naporima prevazići jedan egzistencijalni problem što se tiče vaše budućnosti. Napetost.

LAV

Napredak u karijeri ako se bavite umetnošću, medicinom ili radite s decom. Potpisivanje ugovora. Slobodnim Lavovima predstoji sudbinsko poznanstvo na dalekim putovanjima ili sa osobama drugačijeg kulturnog porekla. U punoj ste formi, prepuni energije.

DEVICA

Glavni izazov na poslu je da prevaziđete nalet malodušnosti. Za uspeh je danas važan samouveren nastup. Ljubav na daljinu vam zadaje glavobolju. U vašoj duši je pometnja, ne znate na čemu ste u odnosu s partnerom. Boravite više na vazduhu.

VAGA

Ukoliko povučete mudre poteze danas, očekuje vas uspeh na dugoročnom nivou, i to ne samo što se tiče radne pozicije nego i finansija. Ovaj dan može vam doneti prijatne trenutke i mnogo nežnosti u odnosu s partnerom. Upala krajnika, povišena temperatura.

ŠKORPIJA

Pripazite se danas, pažljivo birajte reči u komunikaciji s nadređenima. Sve što budete rekli može se posle upotrebiti protiv vas. Uspevate da raskrstite s prošlošću i konačno krenete napred. Preboleli ste bivšu ljubav. Glavobolja.

STRELAC

Povoljan period za finansije, budući da je jaka energija koncentrisana na polje priliva novca. Poznanstvo s jednom pomalo neobičnom osobom može se pretvoriti u lepu i kvalitetnu vezu na duge staze. Osetljivost grla.

JARAC

Ovaj dan vam donosi priliku da napredujete prilikom reorganizacije poslovanja. Odličan period da započnete nešto novo. Postojeći aspekti vam omogućavaju da ozvaničite odnos s partnerom i zaplovite u zajedničku budućnost. Loša cirkulacija, naročito periferna.

VODOLIJA

Budite obazrivi šta kome pričate na poslu jer to može biti pogrešno preneseno i naneti vam mnogo štete. Niste sigurni da je vaša veza i dalje ono što vas suštinski ispunjava. Razmišljate o korenitoj promeni. Smetaju vam visoke temperature.

RIBE

Ribe koje se bave kreativnim zanimanjima danas će postići natprosečne rezultate, pa i više od toga, čak i popularnost. Romantični sastanci sa osobom koju poznajete odranije, ali s kojom ste se tek nedavno zbližili. Obavite redovnu kontrolu kod stomatologa.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner