Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora! Tim povodom se oglasio: “ZA SRBIJU NE POSTOJE VELIKE I MALE ZEMLJE, VEĆ PRIJATELJI I PARTNERI” MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mesta! (FOTO) NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice? MINA KOSTIĆ OPLELA PO BIVŠIM PARTNERIMA: “Oni te vole, a ujedno te i mrze, toliko su jadni bili u nekim trenucima…” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pevačica otkrila šta joj je najvažnije! Vremenska prognoza za 5. jul! Danas sunčano i toplije! NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom HOROSKOP ZA 5. JUL! Evo šta će se desiti danas rakovima, Bik nikako ne sme ovo da zapostavi, Škorpiju očekuju problemi! ANABELA SE SKINULA U 49. GODINI I POKAZALA ČIME SE RASPOLAŽE: Ovo niko nije očekivao, evo kako zapravo izgleda! (FOTO) MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi!

DANAŠNJI HOROSKOP: Blizanci poštujte dogovor sa partenerom!

Objavio: RHT
29/02/2024 12:38 PM

DANAŠNJI HOROSKOP!

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju!

DANAŠNJI HOROSKOP!

Foto: Pinterest

OVAN

Ljubav: Nema potrebe da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečija uloga u poslovnoj saradnji, strpljivo sačekajte pravi momenat za akciju. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

BIK

Ljubav: Pokažite više nežnosti i maštovitost u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati zvanična obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

BLIZANCI

Ljubav: Poštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje utiču na zajedničko raspoloženje. Posao: Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa jednom uspešnom osobom. Zdravlje: Prijaće Vam omiljena zabava u društvu bliskih prijatelja kao psihološka relaksacija.

RAK

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje želje u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Budite promišljeni i sačekajte povoljniji trenutak, situacija se uskoro menja u Vašu korist. Poštujte zvanične dogovore. Zdravlje: Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV

Ljubav: Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Posao: Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvucite dobru pouku o poslovnim odnosima. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

DANAŠNJI HOROSKOP!

DEVICA

Ljubav: Očekuje Vas zadovoljstvo i prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

VAGA

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere.Posao: Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

ŠKORPION

Lljubav: Neko sa strane iznenada kvari Vaš plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Posao: Dobar glas daleko se čuje, očekuje Vas dobra reklama i pozitivni rezultati. Budite aktivni na različitim stranama. Zdravlje: Važno je da sačuvate smopouzdanje i dobro raspoloženje.

STRELAC

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, stoga pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

JARAC

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost u ljubavnom životu. Odaberite osobu koja odgovara Vašim afinitetima. Posao: Nemojte dozvoliti da se neko upliće u Vašu poslovnu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Pokažite odlučnost. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

VODOLIJA

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa svojim partnerom, čak i kada se nalazite u različitim situacijama. Posao: Nema potrebe da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Budite umereni i skromniji nego obično. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

RIBE

Ljubav: Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Posao: Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza pri poslovnoj saradnji. Postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Emotivno zadovoljstvo u Vama podstiče pozitivnu energiju.

Hypetv.rs/K.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner