Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Lavovi se čvrsto drže svojih zacrtanih planova, a Strelčevi daju ishitrena obećanja, budite oprezni! 

Objavio: RHT
24/01/2023 7:30 PM
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

OVAN

Ljubav: Važno je da Vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo.

Posao: Neko kritikuje Vaš stil ili način rada. Prilagodite ponašanje prema poslovnoj dinamici koju zagovaraju bliski saradnici.

Zdravlje: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

BIK

Ljubav: Ako Vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo ili »energično« rešenje.

Posao: Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Plasirajte svoje ideje u odabranom društvu.

Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konfikte.

BLIZANCI

Ljubav: Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste neumerenim emotivnim reakcijama.

Posao: Pokušavate da ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se dobro organizujete.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

RAK

Ljubav: Strpljivo sačekate nečiji poziv, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

Posao: Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili takmičarsku atmosferu.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Foto: Pinterest

LAV

Ljubav: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

Posao: Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova.

Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

DEVICA

Ljubav: Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Potrudite se da pomerite subjektivne granice u prilagođavanju.

Posao: Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju, imate utisak da neko s namerom umanjuje Vas poslovno-finansijski uspeh.

Zdravlje: Sačuvajte dobru volju i poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

VAGA

Ljubav: Partner deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nesporazumima koji Vas udaljavaju.

Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.

Zdravlje: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPION

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori.

Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

Zdravlje: Izbegavajte dodatni napor i stresne situacije.

STRELAC

Ljubav: Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor.

Posao: Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Foto: pixabay

JARAC

Ljubav: Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite.

Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku.

Zdravlje: Nama razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

VODOLIJA

Ljubav: Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko sporednih situacija i sitnica. Odgovorite na nečije »emotivne signale«.

Posao: Interesuju Vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja, važno je da napravite dobru procenu.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE

Ljubav: Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi.

Posao: Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama. Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, zarad zajedničkog interesa.

Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner