Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR: Device, odmorite se, a Ribe neko ‘lovi u ljubavnu mrežu’!

Objavio: RHT
24/01/2023 7:00 AM

OVAN

Foto: Pinterest

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak.

Posao: Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima.

Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

BIK

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume.

Posao: Ponekad nije lako prepoznati »tim koji pobeđuje« i potencijalni gubitak. Svako ima svoju teoriju i vešto brani svoje interese.

Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

BLIZANCI

Ljubav: Potrebno Vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji.

Posao: U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se nečiji postupci ili ponašanje. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

RAK

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom.

Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

LAV

Ljubav: Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vašim strpljenjem.

Foto: Pixabay Angelolucas

Posao: Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.

DEVICA

Ljubav: Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«.

Posao: Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA

Ljubav: Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate na različite načine.

Posao: Stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova. Proverite zvučne parole i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.

Zdravlje: Priuštite sebi dobru zabavu u odabranom društvu, relaksirajte se.

Foto: Pinterest

ŠKORPION

Ljubav: Delujete zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke događaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila.

Posao: Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna neodgovornost. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psihičku ravnotežu.

STRELAC

Ljubav: Ponekad delujete hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju na voljenu osobu.

Posao: Preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima.

Zdravlje: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

JARAC

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe.

Posao: Neko Vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Foto: Pinterest

VODOLIJA

Ljubav: Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete u susretu sa bliskom osobom.

Posao: Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u »zonu visokog rizika«.

Zdravlje: Podstičite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

RIBE

Ljubav: Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Moguće je da Vas neko »lovi u ljubavnu mrežu«.

Posao: Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku.

Zdravlje: Važno je da sačuvate zdrav razum i prisebnost duha.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner