Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

DIVLJINOM ZAMENILI LUKSUZNE HOTELE! Vojin, Sloboda i Miloš Biković izabrali lokacije koje ne postoje na mapi, a njihov užitak je neprocenjiv

Objavio: RHT
11/08/2021 2:18 PM

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, kojima se pod “letovanjem” podrazumeva boravak isključivo u najluksuznijim hotelima, nekoliko srpskih glumaca ove godine pokazalo je da se jednako može uživati i u nešto drugačijem aranžmanu, te da oni letuju baš kao “sav normalan svet”.

Sloboda Mićalović, Miloš Biković i Vojin Ćetković-Foto:Printscreen Instagram

Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina sa ćerkom i sinom otišli su u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, a tamo borave u kamp prikolici.

Koliko uživaju vidi se na fotografijama – opuštaju se na ležaljkama ispred prikolice, za naslednike su postavili i šator, a veš suše na kanapu između dva drveta.

Hrvatsku je kao destinaciju ove godine odabrao i Miloš Biković, a on je podelio fotografiju sa plaže skrivene od pogleda mnogobrojnih turista.

U komšiluku su ove godine letovali i Sloboda Mićalović Vojin Ćetković.

Njihova omiljena lokacija bila je plaža Gradac, takođe u Hrvatskoj, gde su “kao sav običan svet” uživali uz kafu za poneti. Kako se čini sa fotografija, ni ovaj bračni par ne vodi se trendovima koje diktiraju mnoge javne ličnosti, te nisu posećivali plaže na kojima se samo za ležaljke plaća basnoslovna suma novca.

Glumica Hristina Popović sa ćerkom je bila u Crnoj Gori, gde je na obali napravila montažni smeštaj.

Hristina već godinama živi nomadskim životom, pa joj boravak u prirodi i spavanje pod vedrim nebom ne predstavlja problem. Zato je odlučila da spakuje najosnovnije stvari i sa ćerkom Lučom i kućnim ljubimcem uzme džip i zaputi se na Crnogorsko primorje. Kada su stigle do željene destinacije, Hristina i njena mezimica su razapele šator na krovu automobila i napravile “privremeni dom” u kojem su se, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, odlično osećale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner