Background adbanner
calendar

Ponedeljak 22. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK OBRT! Pavle Ilić ipak NEĆE suditi derbi u Kupu? Omraženi sudija se POVLAČI zbog pritiska?! MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM: “Sud mi je odredio lečenje” KONAČNO! Filip izveo Aleks i ćerku Leonu iz porodilišta! (FOTO/VIDEO) DRAKONSKE KAZNE ZA PARTIZAN! Evo ŠTA čeka crno-bele ako se ne pojave u polufinalu Kupa Srbije! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ! Evo šta je imao da kaže za Miroslava Ilića! SAGA SE NASTAVLJA! Oglasio se sudijski ekspert, pa uputio ŽESTOKU poruku Partizanu: BIO JE PENAL! “MILJANA KULIĆ JE LOŠE! MARIJA, SRAMI SE! ZNAM DA KRIJETE!” Vesna Rivas se obratila Kulićki u kameru “Pustite je da bude sa svojim sinom!” EKSKLUZIVNO! Hype ispred porodilišta! Filip Car stigao u Narodni front po Aleks i bebu! JK KAO OD MAJKE ROĐENA! Diva pozirala naga, od prizora može da se dobije srčka! Gore društvene mreže (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Treslo se u okolini OVOG grada ŠTA SE DEŠAVA? Ni posle rođenja ćerkice Aleks i Filip nisu zajedno?! ĐANI PROGOVORIO O RAZVODU! Pevač iskren do bola: “Nigde nije med i mleko, Slađa i ja se svađamo oko glupost” “MELINA JE MLADA ŽENA! Njoj treba akcija, S*KS, a ne STARAČKE PEGE!” Vesna Rivas podržala Harisovu bivšu “To je prirodno, bilo je osuđeno na PROPAST!” VRELA AKCIJA, MAJA VRŠTI NA SAV GLAS! Stanislav poput zajapurenog bika! Ovako nešto još nije viđeno u rijalitiju SVE PRIZNAO?! Janjuš SE OTVORIO, pa ispričao kako se oseća povodom raskida sa Aneli! VUČIĆ OFORMIO ŠTAB: Srbija staje na crtu Americi, ŠTA SE TO DOGAĐA U NJUJORKU?

VELIKA POBEDA VUČIĆA I SRPSKE DELEGACIJE! Ovako se BORI ZA SRBIJU! Dve tačke deklaracije u Albaniji je srpski predsednik uspeo da izbaci!

Objavio: RHT
28/02/2024 2:58 PM

VELIKA POBEDA VUČIĆA

Zahvaljujući zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Deklaracije u Tirani izbačene su dve za Srbiju važne tačke.

Foto: ATAImages/VELIKA POBEDA VUČIĆA

Ceo dan juče, celu noć i jutros do malopre trajali su razgovori oko te deklaracije koju su i Evropljani i Ukrajinci i svi drugi sastavljali. To, naravno, za nas nikada nije jednostavno. Nije bilo fer što je gospođa Osmani prihvatili naš predlog da se izbaci tačka 11 o sankcijama Ruskoj Federaciji. Da se izbaci deo o malignom uticaju Ruske Federacije jer sam ja rekao – ok. Ako to tako doživljava veći deo vas ovde, onda da ubacimo još neke koje mi doživljavamo sa malignim uticajem. Onda kada su čuli koga mi sve doživljavamo sa malignim uticajem, onda su to izbacili. I ono što je za nas bilo od najvećeg značaja da se izbaci “naše države i naše zemlje”. To su imali u 4 ili 5 tačaka, pa je onda ostalo u tački 6 i 7, pa su onda izbacili su iz tačaka 6 i 7. Ja sam rekao da mi iako želimo da podržimo međunarodno javno pravo, i naše ukrajinske prijatelje. Mi to ne možemo da prihvatimo. Nemoguće je da se sada nešto desi jer smo obavešteni da je to prihvaćeno. To je deklaracija sa milion uobičajnih stvari o ruskom napadu na Ukrajinu – ali nema sankcija. Ne pominju se, što je za nas važno, ne pominje se ruski maligni uticaj. Ja sam tražio i zbog vojne neutralnosti. Ja sam rekao da smo mi jedina zemlja koja to ne traži i koja ne želi u NATO. Oni me gledaju svi onako čudno. Ali dobro, naš narod zna zbog čega, mi moramo da se držimo i naših skupštinskih deklaracija, i stavova našeg Saveta na nacionalnu bezbednost – naveo je predsednik.

– Za nas je bilo važno da ovo ne bude nešto što donosi direktne negativne posledice za Republiku Srbiju – dodao je Vučić.

Ovako je izgledala prva tačka koja je izbačena: 

“Potvrđujemo kritičnu važnost i neophodnost uvođenja sankcija protiv Ruske Federacije kao odgovor na njen ničim izazvan akt agresije i kršenja međunarodnog prava.”

Ovako je izgledala druga tačka koja je izbačena: 

“Prepoznajući negativne efekte ruskog zlonamernog mešanja u demokratske procese i unutrašnje stvari suverenih država, ujedinjeni smo u našoj posvećenosti da se borimo protiv takvih akcija. Štaviše, priznajemo destruktivni uticaj ruske propagande, hibridnog ratovanja i kampanja dezinformacija i obavezujemo se da ćemo unaprediti naše napore saradnje u borbi protiv ovih izazova, doprinoseći stabilnosti i bezbednosti međunarodne zajednice.”

Diplomatska pobeda!

Hypetv.rs/J.V./sd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner