Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Devetnaestogodišnja NBA zvezda u vezi je s 13 godina starijom manekenkom?

Objavio: RHT
01/06/2021 3:22 PM

Internetski detektivi misle da su shvatili kako 19-godišnja NBA zvijezda LaMelo Ball izlazi s 32-godišnjom Instagram manekenkom Anom Montanom.

Foto:Printscreen

Prošle nedelje Montana, koja ima više od 2 milijuna pratitelja na Instagramu, fotkala se ispred zgrade u Charlotteu. Mnogi na internetu odmah su shvatili da bi to moglo biti mesto na kojem je LaMelo nedavno kupio stan.

Foto:Printscreen

Ranije pre nego je ta fotografija nastala, Montana je viđena kako se druži s LaMelovim prijateljima i porodicom tokom utakmice Hornetsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner